Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
więc osobiście dla mnie misja w której jedziemy w 43-44 i jest tylko 80-100m. głębokości to perfidna egzekucja a nie misja.
Popieram Adi...
Dodam tyle
Jesem za misjami w nocy, za misjami w 1944 a nawet w 1945, jestem za misjami z eskortą elite, jestem za misjami gdzie panuje chaos w rozstawieniu ubootów, jestem za misjami w sztormie itd...
Jestem przeciw misjom na płyciznach bo są niepraktyczne i nadają się do wędkarstwa spławikowego nie dla ubootów
Jestem przeciw misjom na IID w 1943-45 bo były to ubooty szkoleniowe wówczas...
To tyle panowie ode mnie...
Ostatnio zmieniony przez sOnar 17 Październik 2010, 13:49, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#22 Wysłany: 17 Październik 2010, 17:59
Tak sobie czytam posty i zastanawiam się w czym jest problem
Po pierwsze, nikt nikomu nie zabrania mieć własnego zdania i wyrażania go na forum. Nigdy nie poznałem imć Panów Davida i Szczura, lecz szanuję ich i nie mogę pozwolić na obrażanie ich pracy. Tak, więc proszę o wstrzymanie się z fuckami i . Do każdej misji, każdego autora można było by się przyczepić. Dajcie mi człowieka, a znajdę paragraf.
Po drugie, pływamy dla przyjemności. Nie chcecie płynąć misji, to nie płyńcie - wolność wyboru.
Po trzecie, dopóki będę moderatorem tego tematu i razem z Marco i Finkiem będziemy odpowiedzialni za pakiet misji, to misje będą różnorodne. Wiele mieliśmy dyskusji na temat doboru misji, czy dopuścić misje strzelankowe, w których statki schodzą po jednej torpedzie, tankowce i wielkie frachtowce pływają wolno i przewidywalnie. I zawsze stałem na stanowisku, że i na takie misje jest miejsce w tym pakiecie. Tak samo, jak na misje z dawnych pakietów.
Myślę, że to wszystko w tym temacie. Życie toczy się dalej, kolejne patrole przed nami. Wierzę, że to nie wpłynie to na lawinowy wzrost syndromu wilka na patrolach (oczywiście to był żarcik) .
A poza tym to
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: SH III SH IV
#23 Wysłany: 18 Październik 2010, 14:29
Cytat:
Po drugie, pływamy dla przyjemności. Nie chcecie płynąć misji, to nie płyńcie - wolność wyboru.
Zmienił bym tylko tyle że nie
Cytat:
PO drugie
a Po pierwsze.
Nie chcę nikogo urazić ale PANOWIE !!! TO JEST GRA = RELAKS! !! trochę luzu w podejściu do tematu KIA to nie katastrofa, będą następne patrole .
JA TO ROBIĘ DLA PRZYJEMNOŚCI PŁYWANIA Z LUDŹMI O PODOBNYCH ZAINTERESOWANIACH JAK MOJE .
Gramy dla przyjemności, ale jak nie dostanę tonażu, SURV, czy innego typu rzeczy to stała się rzecz niesłychanie tragiczna... Niby nikogo nie interesuje punktowanie i sam ranking, bo gra się dla przyjemności, ale dziwi mnie aż, że niektórzy deklarują to, ale z drugiej strony "Dostałem KIA karne i to zepsuło mi całą zabawę"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum