Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#24 Wysłany: 18 Październik 2010, 22:48
Panowie,proszę dajcie już spokój bo naprawdę staje się to niesmaczne.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi których łączy wspólna fascynacja oraz zainteresowania,gramy bo lubimy i chcemy jeśli ktoś nie chce nie gra i tyle.Ja rozumiem że są spory w pewnych sprawach ale naprawdę czy nie można tego rozwikłać w bardziej że tak powiem "przyjazny" sposób ?
Wiadomo, każdy ma nerwy i czasem nam one puszczają ale w końcu jesteśmy tylko ludźmi więc zastanówmy się czy warto tak się denerwować i kłócić..... moim zdaniem nie ma to sensu i dodatkowo zniechęca do nas nowych graczy.
Ostatnio zmieniony przez PL_Renegat 18 Październik 2010, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
Owszem, to nie staje się niesmaczne - to już jest niesmaczne. Rozumiem, że ranking, współzawodnictwo, emocje - ale czy konieczne do tego jest jeszcze słowne obrzucanie siebie nawzajem błotem?
Jestem nowy w rankingu. Czerpię naprawdę wiele frajdy i satysfakcji z KAŻDEGO patrolu - bez znaczenia czy SURV czy KIA. Oczywiście więcej satysfakcji jak SURV hehe
Wiecie co naprawdę mnie w tej sytuacji denerwuje? To, że drą z siebie pierze stare wilki, wyżeracze, weterani setek godzin w SHIII i nie tylko.
A teraz zadam pytanie retoryczne - PO KIEGO WAŁA????
Mam rozwiązanie: niech główne strony sporu poproszą o sędziego - ten niech postawi serwer i ustawi grę typu deatmatch. Ustawcie się naprzeciw siebie i walcie torpedami. Rozwiązanie o tyle sprawiedliwe co i emocjonujące. Ja chętnie podłączę się obserwator.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Panowie,proszę dajcie już spokój bo naprawdę staje się to niesmaczne.
Jesteśmy dorosłymi ludźmi których łączy wspólna fascynacja oraz zainteresowania,gramy bo lubimy i chcemy jeśli ktoś nie chce nie gra i tyle.Ja rozumiem że są spory w pewnych sprawach ale naprawdę czy nie można tego rozwikłać w bardziej że tak powiem "przyjazny" sposób ?
Wiadomo, każdy ma nerwy i czasem nam one puszczają ale w końcu jesteśmy tylko ludźmi więc zastanówmy się czy warto tak się denerwować i kłócić..... moim zdaniem nie ma to sensu i dodatkowo zniechęca do nas nowych graczy.
ŚWIĘTE SŁOWA - NIC DODAĆ NIC UJĄĆ !!!!!
Andrev dlaczego zawsze szukasz okazji, żeby w…ić Finka?
Finek dlaczego zawsze dajesz się tak łatwo „podejść” Andrev’owi?
Niby dorośli ludzie…
A co do sytuacji sOnara – po złożeniu zeznań Marco i wilka sytuacja jest prosta jak konstrukcja cepów.
Sonar atakując mercha, włączył się ponownie do gry, pozbawiając się w ten sposób statusu „bezpieczny, nieatakowany”.
Adrev, Sonar co to – przepraszam za wyrażenie - brednie: byłem, był bezpieczny?
Sonar jesteś zbyt doświadczonym graczy, żeby się w tak dziecinny sposób tłumaczyć – nie wiedziałem, chciałem sobie postrzelać…
Stworzyłeś o ile wiem ponad 100 misji. Tak trudno było Ci wyjść z gry, odpalić edytor misji, ustawić mercha 3 km od ubota i postrzelać sobie jeżeli miałeś taką ochotę?
A tak włączyłeś się ponownie do gry - sprawa prosta. Twój błąd, a za błędy trzeba odpowiadać.
Status sOnara moim zdaniem DISC KIA liczony.
EDIT: Daritto był szybszy o 3 min.
Cytat:
Wiecie co naprawdę mnie w tej sytuacji denerwuje? To, że drą z siebie pierze stare wilki, wyżeracze, weterani setek godzin w SHIII i nie tylko.
Masz całkowitą rację Daritto - to jest najbardziej przykre w tej sprawie.
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 19 Październik 2010, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum