Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jest to polskie wydanie - takie jakie wydal Nicolas Games - instrukcja jest obszerna, ale ile dokladnie ma stron to nie wiem
Tylko załóż, że to instrukcja do 3 gier.
Pytanie ile tam jest samej obsługi, ale ile kwestii dodatkowych.
Jakby się okazało, że dodatkowych jest mało, to powoli mogę coś podskanować mojej tam, gdzie o taktyce jest mowa.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#23 Wysłany: 2 Listopad 2010, 19:40
ale mi zrobiliście Offtop
SHAME ON YOU
a wracając Finku do Twojego pierwszego komentarza. Zgadzam się, że konwój może być na dowolnej równoległej. Lecz biorąc pod uwagę co podaje hydroakustyk i co słychać na hydro, można mniej więcej określić odległość, z dokładnością do ok 5 km.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Przyszła do mnie paczka Sonalysts Naval Pack instrukcja 147 stron w niej 3 opisy gier: 688(I) ,fleet command i sub command.Rysunki takie jak zapodał Finek i troszeczke infromacji o działaniu sonarów ale tak ogólnie.Bardziej rozbudowane instrukcje są na płycie jako pdf'y ale po angielsku.
Wracając do tematu ja wykonuje 3 pomiary w takich samych odstępach czasowych i "mniej wiecej" wiem jaki kurs ma cel mi to wystarcza.
Znalazłem podobny temat
http://forum.polishseamen...b8788295d003b3b
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum