Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ponieważ poprzedni patrol zaczęliśmy trochę wcześniej bo o 19:00, spróbowaliśmy przenieść się do chłopaków, którzy przyszli na 20:00. Chociaż czułem coś podskórnie, że nie będzie dobrze. Postawiłem serwer po raz pierwszy. Nie wiem czy gra zdążyła się załadować, bo za chwilę ujrzałem pulpit windows.
Za drugim razem poszło już lepiej, nawet udało się trochę popływać. Po czym wywaliło w kolejności: wilka, kwiatka i na końcu mnie wraz z serwerem.
"Nowa Nadzieja" okazała się płonna. Jednak jak coś nie działa lepiej zrobić sobie przerwę. Komputer też musi od czasu do czasu odpocząć.
SH3Img@7-11-2010_22.3.28_218.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 2.25 MB
SH3Img@7-11-2010_22.3.31_203.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 2.25 MB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 7 Listopad 2010, 23:51, w całości zmieniany 1 raz
Miałem takie same problemy gdy grałem na UBI.COM z kimś kto miał jakieś mody, nie ma co panikować, może ktoś grał na singlu, wyłączył jakiegoś moda (Wyłacz Kampanie, albo UTW o ile się da?) przez enablera modów, zapomniał włączyć i dlatego wywaliło grę, albo coś z UBI, Internetem było nie tak.;)
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#4 Wysłany: 8 Listopad 2010, 18:27
no miałem właśnie atakować prowadzący konwój victory kiedy mnie rozłączyło
wczoraj był w ogóle jakiś sądny dzień nic się nie dało zrobić w pierwszym patrolu zaliczyłem KIA bo waliłem z działa do kutra[tutaj moja wina, zlamilem]
Ale w drugim takie piękne podejście i bum nie ma mnie na serwie
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum