Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Misja spokojna , pogoda wyśmienita , topić było też co nie miara , tylko ta skuteczność ....coś nie tego . Pierwsze trzy torpedy nie doszły celu . Następna wreszcie trafia Large Merchanta . Statek troszkę zwolnił , posłałem mu następna ,zapalił się , trzecia rozłupał go na pół . W miedzy czasie zainteresował się mną DD . Więc zmuszony do ucieczki starałem się jaszcze coś upolować . Trafiłem jeszcze małego kargo i prześladującego mnie DD , na więcej nie było szans , bo reszta DD -ków mnie szukała i do końca patrolu musiałem się ukrywać .
1:40h~ Patrolu minęło, patrzę za okno, pogotowie energetyczne wchodzi na słup, idą do głównej budki z zasilaniem która jest zlokalizowana obok mojego domu. Na grze piszę ***** za co dostaje ostrzeżenie (kto by sie nie zdenerwował) i po 30s ciemno w domu, trzymam jeszcze prawą rękę na myszce, i nie mogę w to uwierzyć że mi prąd zabrali akurat podczas tak dobrego patrolu.
zostały mi jeszcze 4 torpedy i jeden uszkodzony empire freighter który już ledwo się trzymał, no cóż szkoda, bo by było być może więcej.
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#3 Wysłany: 26 Listopad 2010, 18:23
Co się stało nawet nie próbuję dochodzić. Po jednej rybce do dwóch Cargo Steamer-ów, jeden tonie, drugi płynie dalej. Rybka do T2, popłynął dalej. Arrow Tanker, 1 rybka, nic. Obracam się, poprawka z rufy, bez efektów. No rzesz . Podpływają DD-eki, jeden dostał, odpłynął. Z resztą bawię się w berka. Oskubali mnie do 92% integry. Ostatnia rybka, jest tłusty T3. Chociaż tyle. Dostał. Płynie dalej. No .
Z rozpaczy pod koniec próbuję go taranem , tylko się odbiłem. Koniec patrolu. Aż żal było patrzeć jak to wszystko odpływa. Gratulacje Janko.
SH3Img@25-11-2010_21.55.44_171.jpg płacz...
Plik ściągnięto 11 raz(y) 79.53 KB
SH3Img@25-11-2010_22.17.32_656.jpg i zgrzytanie zębów
1:40h~ Patrolu minęło, patrzę za okno, pogotowie energetyczne wchodzi na słup, idą do głównej budki z zasilaniem która jest zlokalizowana obok mojego domu. Na grze piszę ***** za co dostaje ostrzeżenie (kto by sie nie zdenerwował) i po 30s ciemno w domu, trzymam jeszcze prawą rękę na myszce, i nie mogę w to uwierzyć że mi prąd zabrali akurat podczas tak dobrego patrolu.
zostały mi jeszcze 4 torpedy i jeden uszkodzony empire freighter który już ledwo się trzymał, no cóż szkoda, bo by było być może więcej.
Czyli KIA liczony...
Ale to na jedno i to samo wyjdzie.
Jutro robię podsumowanie, po rozpatrzeniu wszystkich wniosków o zmiany statusu. Chyba, że te się przeciągną.
No w teorii nie ma różnicy, ale... Jak ktoś czyta ten raport to wie że Tunioo nie został zatopiony przez, swój błąd i eskortę, tylko przez miłych panów z Elektrowni .
Ta, wtym wypadku status KIA rozlaczony nabiera szczegolnego wyrazu
Nie wytrzymałem i pęknąłem ze śmiechu to czytając..
Wybaczcie, ale dopiero jutro zrobię tabelę... Dopiero dorwałem się do kompa, a za niedługo do opery idę i się nie wyrobię.
A po kilku ostatnich błędach, nie chcę robić na szybko, aby to potem poprawiać..
A wrócę dziś późno. Jutro obiecuję zrobić jak najszybciej i jak najdokładniej
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#9 Wysłany: 27 Listopad 2010, 16:26
PL_tes napisał/a:
Ta, wtym wypadku status KIA rozlaczony nabiera szczegolnego wyrazu
PS. To pewnie byl zyziek i gregory.
świetny tekst
Zyziek, Gregory wstydzilibyście się
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
CMD Jacek wyprzedza Supertuxa z zamkniętymi karierami (4=>3) i zaczyna ścigać Tesa (oboje mają otwarte kariery)
Janko wyprzedza Wolfx 7=>6, ale ginie, a Wolfx ma otwartą karierę. Ale Janko walczy dalej nową karierą.
Mirko powoli pnie się do góry 15+>14
Tunio wystartował... z 23 miejsca skoczył aż na 16. To ten pancernik sprawił.
Majama wyprzedza Andreva.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum