Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mam tylko BT-2. Wczoraj dokupiłem kilka zabawek do niego i załogę mam na 100% wyszkoloną. Za kilka dni kupię lornetkę bo teraz mam czołg typowo pod obronę.
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 20 Grudzień 2010, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
Matrose, nie kupuj lornetki - dobrze radzę. Od Pasterza dowiedziałem się ostatnio o fatalnych opiniach na temat tego gadżetu. Sprawdziłem jeszcze sam na forum i okazało się, że na 10 głosów 9 jest absolutnie rozczarowanych a 1 sie wstrzymał od głosu Po prostu lornetka ma znikomy (jeśli w ogóle zauważalny) wpływ na poszerzenie spectrum pola widzenia. Innymi słowy nie odczujesz różnicy pomiędzy posiadaniem tego dodatku a jego brakiem. Zupełnie nieadekwatna cena do korzyści - czyli po barbarzyńskiemu full of shit
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Teraz mam 2 ludzi od siatki. Nie wiem jak jest z jednym ale teraz ciężko mnie wykryć...
A na czołg dorzuciłem wentylator +5 do sprawności załogi, siatkę -25 do wykrycia i pancerz.
W dniu wczorajszym do grona Traktorzystów dołączył nie kto inny, a sam Imć Profesor Miodek (zupełnie przypadkowo znany pod pseudonimem artystycznym jako PL_Andrev).
Zgadnijcie Panowie, jakie było jego jedno z pierwszych spotrzeżeń w grze????
Tak Tak! Nasz Sorek znalazł błąd ortograficzny!!!! I to jaki!!!!
Ale żeby za bardzo nie psuć niezłego ubawu proszę o wskazanie gdzież ten błąd się znalazł? Pierwszemu który znajdzie dam się rozstrzelać dowolnie wybranym czołgiem
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#19 Wysłany: 22 Grudzień 2010, 20:29
E, ale chyba zaczynam się rozczarowywać ta grą.
Dostawałem ostre baty grając Leichttraktorem. Widząc że wielu graczy ma szybkie i zwrotne BT-26, czy niszczyciele czołgów postanowiłem sobie tez takiego sprezentować.
I co?
I sytuacja się powtarza - wskoczyłem o oczko wyżej, gdzie można spotkać Mardery i inne, wieksze i silniejsze czołgi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum