Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Narazie Scheer wystarczy chociaż jakimś Waszyngtonem bym se popłynął
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#12 Wysłany: 29 Listopad 2011, 09:17
to niestety nie działą tak pięknie jak można by przypuszczać. Okręty wyglądają ładnie, trudno zaprzeczyć, ale mechanika gry zakłada bitwy morskie raczej w małym zakresie. Skuteczność niektórych dział, oraz model zniszczeń może czasem zdenerwować.
(Yamato, czy Iowy nie da się tak naprawdę zatopić używając artylerii )
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 4 Styczeń 2012, 18:05
Witam , ja mogę zrobić paczkę okrętów podwodnych jak i nadwodnych w dodatku działających DZIAŁAJĄCYCH , BEZ WIRUSA , ponadto wrzucę je na darmowy server z którego będziecie pobierać z maksymalną prędkością , jeśli się zgodzicie podam wam nazwy statków które tam będą.
Problemem statków nawodnych w SH3 była ogromna awaryjność moda- wielokrotnie traciłem sejwy na GWX 2.0, 3.0 jak i na wersję podstawową, gra się wywalała w trakcie etc. Poza tym A.I. mniejszych okrętów była bardzo uboga i w gruncie rzeczy szły korwety i niszczyciele niczym na rzeź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum