Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol przy paskudnej pogodzie (mgła, duża fala, ciemnawo).
Taka pogoda wymaga dobrego namierzenie konwoju ale jednocześnie utrudnia eskorcie pracę.
Niestety autora komp zresetował połączenie.
Pomimo dużej zawodności magnetyków (pogoda) udało się zatopić co nieco.
Misja całkiem przyjemna.
Screenshot_479.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 126.19 KB
Screenshot_480.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 153.2 KB
Screenshot_477.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 63.25 KB
_________________ w_wilk
sOnar [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 24 Styczeń 2011, 20:45
Hm. Misja mnie pozytywnie zaskoczyła. Jako autor zgubiłem konwój i przeszedłem obok niego bokiem. Tam podszedł do mnie DD - na szczęście popłynął w siną dal. Nasłuchy zdradzały że konwój mija mnie na 69-90. Wynurzyłem się i długa gonić konwój. Niestety dopadły mnie 2 dd. Ubiłem jednego ale miałem już tylko 28% kadłuba po bardzo celnej serii bomb. Drugi zrzut i siedziałem już na chmurce - gdy nagle mnie wywaliło.
W_wilk...
Ty byłeś rzeźnik
Ty jesteś rzeźnik
Ty będziesz rzeźnik...
Ostatnio zmieniony przez sOnar 24 Styczeń 2011, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum