Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich forumowiczów i proszę o pomoc, nie mogę uruchomić sh3 na win7 cały czas pokazuje niezgodność systemu. Zaznaczam w właściwościach, zgodność z xp i uruchom jako admin i nic cały czas to samo. Proszę o pomoc.
Czy gra była kupiona "dawno temu" (na okładce było logo PolishSeamen) ?
Czy próbowałeś ustawić zgodność z systemem XP (prawym na ikonkę gry, właściwości ustaw zgodność z XP)) ?
I na koniec próba uruchomienia jako administrator.
Imię: Łukasz Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 129 Skąd: Uraz, blisko Wrocławia
#4 Wysłany: 4 Luty 2011, 16:57
A mozesz podać jakie to jest wydanie SH 3 (premierowe, kolekcja klasyki, tania seria)? Być może twoim problemem jest zabezpieczenie przed kopiowaniem, zwane Starforce, bo ono często powoduje problemy na Viscie i Windows 7 właśnie. Opisane jest to tutaj:http://forums.ubi.com/eve...92/m/7691096797 o ile mnie pamięć nie myli Starforce był w edycji premierowej....
_________________ Łuki
Ostatnio zmieniony przez Eberhardt Mock 4 Luty 2011, 17:09, w całości zmieniany 4 razy
Wydanie 291/DVD/2005 nie jest napisane nic kompletnie tylko wzmianka że gra testowana przez polishsherman współpraca komandor Jacek Ilczuk. A co radzisz kupić ostatnią edycję jaka wyszła?
Czytałem na forum że jak jest kłopot z starforcem to pokazuje komunikat, a u mnie tylko info brak zgodności. dramat.
Chociaż faktycznie z tego linka którego zamieściłeś wynika że może to być właśnie ten problem. Czyli trzeba przeinstalować grę i zainstalować stery do starforca?
Scaliłem posty - Admin
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 4 Luty 2011, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Czy to jest ta wersja: sh3 ?
Na poczatku gdy mialem win 7 i zrobilem ten uninstall starforce to działał sh3, niestety teraz mam taki objaw, że po uruchomieniu execa z sh3 nie mam zadnej reakcji. Nie wiem czym to jest spowodowane? Moze dla testow warto by bylo kupic to najnowsze wydanie sh3 (tania seria)
Gra z "taniej serii" jest pozbawiona zabezpieczenia starforce i współpracuje z Win 7
Wszystkie wydania SH III które były pozbawione starforc-a nie mają chyba problemów z działaniem pod Win 7
Dzieki za odpowiedz Marco, tylko powiedz mi prosze, czy ta wersja (z Merlina), ktora wkleilem jest wlasciwa do zakupu? Bylem ostatnio w Empiku i niestety nie widzialem, wolalbym zamowic wysylkowo.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#19 Wysłany: 7 Luty 2011, 20:08
Mi tam wisi bo za piractwo już dostałem ale w końcu zasady to zasady... Bez powodu Marco 2 punktu w "Zabrania się" nie pisał prawda?
Cytuję
Marco w regulaminie napisał/a:
2. Dyskusji na tematy związane z nielegalnym udostępnianiem materiałów chronionych prawem autorskim (czy jakiejkolwiek formy usprawiedliwienia bądź też pochwalania takich zachowań). Dopuszcza się jedynie dyskusje ogólne nad problematyką piractwa komputerowego i ochrony praw autorskich. Nikt nie dba o to co robisz we własnym domu lub jaki system wartości wyznajesz, ale nie wolno ci pisać o tym na tym forum. [...]
3. Nieznajomość niniejszego regulaminu nie zwalnia użytkownika z przestrzegania jego postanowień. [...]
6. W razie łamania zasad niniejszego regulaminu nakładane będą sankcje karne. Począwszy od słownych/pisemny upomnień, do banów włącznie.
7. Regulamin dotyczy wszystkich osób zarejestrowanych lub odwiedzających forum i/lub stronę PolishSeamen.
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum