Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysztof
Ulubiona Gra: Silent Hunter ( wszystkie czesci )
#2 Wysłany: 10 Marzec 2011, 18:54
No i stała się tragedia. Szukałem sobie płytki SH3, z szczęśliwą myślą ze zaraz uda mi się wyplynąc. Aż tu nagle patrzę. Płytka pęknieta Co tu robić. Macie jakiś link torrent? Mam oryginał wiec chyba mogę pobrać.
1. Wykorzystywania forum do wymiany i/lub rozpowszechniania jakichkolwiek nielegalnych kopii gier, oprogramowana komputerowego, filmów, muzyki oraz książek lub innych nielegalnie rozpowszechnianych materiałów (tyczy się to także plików, kluczy i innych mechanizmów obejścia systemów zabezpieczających oprogramowanie/gry komputerowe). Każdy wyjątek od tej zasady zależy wyłącznie od administracji forum.
Nie wiem jak w USA ale w PL to idzie kupić SH III za 15 złotych
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 10 Marzec 2011, 19:08, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Krzysztof
Ulubiona Gra: Silent Hunter ( wszystkie czesci )
#4 Wysłany: 10 Marzec 2011, 19:10
Ah no tak regulamin, No właśnie w USA jest problem. SH5 znajdziesz a SH3 ciężko. Chociaż na time square jest ogromny sklep z grami. może tam sie coś znajdzie.
Ale wydaje mi się że jeżeli mam oryginał, a pobiorę z neta kopie to nie jest nic złego. Zwłaszcza że bede miał nadal tylko jedną płytke.
Ostatnio zmieniony przez Hunter 10 Marzec 2011, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 10 Marzec 2011, 19:34
Nie wiem jak tam w stanach ale jak dobrze pamiętam w polskim prawie jest zapis że jeżeli posiadasz oryginalną płytę to można ściągnąć plik w razie uszkodzenia tego z płyty o ile nie ingerujesz w jego zawartość (*******)... Ale mogę się mylić
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#6 Wysłany: 10 Marzec 2011, 21:18
Hunter napisał/a:
Ah no tak regulamin, No właśnie w USA jest problem. SH5 znajdziesz a SH3 ciężko. Chociaż na time square jest ogromny sklep z grami. może tam sie coś znajdzie.
Ale wydaje mi się że jeżeli mam oryginał, a pobiorę z neta kopie to nie jest nic złego. Zwłaszcza że bede miał nadal tylko jedną płytke.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#7 Wysłany: 11 Marzec 2011, 19:30
haha jak to na szeryfa przystało Tes bez chwili wahania pociągnął za spust otwierając tym samym okno przeglądarki, omijając jednocześnie kruczki prawne dotyczące kopiowania oraz zasysania, nielegalnego oprogramowania. Jednocześnie drugą ręką już pisał zapytanie do witryny (www.google.com) "internet bay silent hunter III in US" w mgnieniu oka nim łuska zdążyła opaść bezwładnie na ziemię dzielny strażnik napisał posta na www.polishseamen.pl zaskakując pytającego swym sprytem i przebiegłością !
BRAWO OBY TAK DALEJ !
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Ostatnio zmieniony przez PL_Reaven 11 Marzec 2011, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum