Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
ORP_Sep - KIA 1/2 Arrow Tanker "Redcap" - 4 100 C Class Destroyer "HMS Cygnet" - 1 375 Destroyer V&W "HMS Vendetta" - 1 188 Large Cargo "Stork" - 8 907 Destroyer V&W "HMS Vega" - 1 188 Empire-type Freighter "Nestor" - 6 950 Destroyer V&W "HMS Vectis" - 1 188
---------------------------------------------------
Razem: 24 896 BRT
ORP_Orlik - KIA Destroyer Hunt I "HMS Fernie" - 1 000 Passenger/Cargo "Prudence" - 2 234 1/2 Revenge Class "HMS Resolution" - 14 000 C Class Destroyer "HMS Crusader" - 1 375 Medium Cargo "United" - 5 044
---------------------------------------------------
Razem: 23 653 BRT
Wlasciwie od samego poczatku patrolu kierowalem się na ogromna krówkę którą okazał się HMS Resolution. Po drodze udało mi się zatopić Ammunitiona. Piękna pogoda sprawiła iż bez większych problemów (poza małymi pingowaniami) przedostałem się do upragnionego celu, na odległość około 700m. Nie chcąc marnować czasu i okazji odpaliłem torpedy czego rezultatem jest zatonięcie tego pięknego okrętu. W między czasie przynajmniej jedna niezidentyfikowana torpeda uderzyła w lewą burtę tej jednostki, jak się potem okazało był to ORP_Orlik.
Powiem szczerze iż w amoku oraz skupieniu potrzebnym do przedarcia się w środek konwoju, nawet nie wiem kiedy zginęli koledzy kapitanowie.
Misja bardzo pozytywna
screen1.JPG
Plik ściągnięto 43 raz(y) 109.51 KB
screen2.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 109.21 KB
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Ostatnio zmieniony przez PL_Reaven 14 Marzec 2011, 08:52, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#4 Wysłany: 14 Marzec 2011, 17:30
w przypadku 2 serwera przez mój genialny internet (nie wiem co mu odpierdziela) serwer padł... Grałem ja, Janko oraz Bałtyk, Zyźka wywaliło na starcie, SH3 zaczął chyba przeinstalowywać
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum