Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol raczej spokojny. Chłopaki obstrzelali z dział neutralne szwedzkie statki. Gdy zauważyłem banderę byłem już pod wodą i regulamin nie pozwolił mi przerwać ich kanonady. Old Passenger Liner i Cargo poszły na dno. Szwedzi się wściekną panowie.
ORP Sęp dzielnie wymienia ogień z suszarką - po czym obaj toną
Weszliśmy w konwój i zaczęła się destrukcja która poszła nam raczej licho...
Nie wiem jak liczyć Kwiatek13. Musiał wyjść 10 minut przed końcem patrolu i był bezpieczny
Rozważcie panowie DISC KIA LICZONY czy epicki SURV
Dziękuję panowie za wspaniały patrol. Miło się grało. Szkoda, że Maciek zginął... ale znając jego możliwości jeszcze się odkuje...
tabela 1.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 178.01 KB
tabela 2.jpg
Plik ściągnięto 34 raz(y) 257.62 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_tes 20 Marzec 2011, 23:09, w całości zmieniany 3 razy
Heh, ale daliście popalić Szwedom Zawsze można do nich wystosować notkę, że weszli na obszar poligonu podwodnego Może się tym zadowolą?
Gratulacje dla wszystkich - wiele się działo jak widać. Aż zazdrość człowieka bierze I na dodatek mój ulubiony "wróg" powiększył tonaż heh. Jeszcze Cię dorwę KRUKU
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#4 Wysłany: 21 Marzec 2011, 10:51
Patrol bardzo fajny chociaż nie obeszło sie bez podniesienia ciśnienia ... najpierw dwie torpedy wypuszczone z 3000m do old passangera (dobrze ze nie trafily). Następnie oddanie strzału do tonącego już troopa (grrrr) później przyszła kolej na tankowiec ktory zebrał 2 torpedy pod kil i poszedł dalej ... (niestety kolejny strzał z rufowej był niemożliwy gdyż gęsty dym z płonącego tankowca tej samej klasy zaslanial widok). No i na sam koniec wreszcie zatopienie Troopa.
Generalnie fajnie się grało mam tylko jedną uwagę którą zresztą wczoraj po patrolu wyrzuciłem z siebie ale nie wszyscy byli na vento, wiec napisze to jeszcze raz.
Jeśli którykolwiek z graczy prosi o minutke ciszy to starajmy się to uszanować gdyż ktoś może zbierać dane do ataku za pomocą hydroakustyki co wymaga jednak chwilki skupienia i wsłuchania się w odgłosy śrub. Ja ze swojej strony przepraszam za swój wczorajszy "foch" ale byłem na nasłuchu prosiłem o chwile ciszy a tu ciągła gadka bez chwili spokoju : O...
PS. Daritto ja już programuje nowy typ torpedy z grawerką ... specjalnie dla ... a no właśnie jak myślisz dla kogo ?
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 21 Marzec 2011, 13:07
Jak testowałem misje z sOnarem zastanawialiśmy się, kto się na Szwedach przejedzie
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
sOnar [Usunięty] Kommodore
#6 Wysłany: 21 Marzec 2011, 14:00
Dzięki za czujność Tesiu... nie pasowało mi to 90 ton i wlazłem tu by to zgłosić ale byłeś szybszy
Do ostatniej chwili na powierzchni starałem się rozpoznać banderę ale nic z tego. Dopiero jak się zanurzyłem podeszli na tyle blisko że zobaczyłem ją. Szwecja. Niestety wedle regulaminu nie mogłem ich ostrzec spod wody...
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#7 Wysłany: 21 Marzec 2011, 16:21
Nie widze problemu z kwiatkiem . Zgadzam się na SURV .
Na opczatku lekko zgłupiałem , ,bo myślałem ,że konwój mi zwiewa , a to byli Szwedzi . Kiedy już miłem obmyśłony plan jak zacząć gonić za uciekającymi Szwedami ,nadal nie wiedziałem ,ze to oni . Pojawił się właściwy konwój . Pozycję miałem dobrą ,ale na pięć wystrzelonych torped tylko 3 trafiły .
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum