Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Anglicy drogą morską transportują masę sprzętu do Scapa Flow. Naszym zadaniem jest przerwanie tego niecnego procederu. Doświadczenie mamy na morzu niewielkie ale to nie oznacza, że damy sobie w kaszę dmuchać!
Chrzest rekrutów ! Załoga na działo ! Będzie się działo ! Po zatopieniu fregaty załoga się rozochociła do tego stopnia, że wyrzuciła za burtę kurki zaworów spustowych powietrza, wymogli na mnie pływanie na powierzchni. Co za wariaci ! Jak już nie mieli czym strzelać, to pragnęli abordażu......
Torpedy namierzane z UZO szły do celu z małej odległości. Jazda na maxa !
Konwój był i ...... znikł !
Dzięki za współpracę !
Znów zapraszam do burdelu "U Rudej", rozwalimy tą budę w drzazgi tym razem !!!!!
W zestawieniu zapomniałem o Raevenie, może dlatego że za szybko zatonął, nad czym boleję. Poprawiam błąd - jednostka dopisana.
SH3Img@23-3-2011_22.2.21_59.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 167.82 KB
SH3Img@23-3-2011_22.2.27_479.jpg
Plik ściągnięto 24 raz(y) 226.52 KB
SH3Img@23-3-2011_22.2.42_393.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 226.76 KB
SH3Img@23-3-2011_22.3.18_853.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 223.74 KB
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
Ostatnio zmieniony przez ORP Sęp 24 Marzec 2011, 00:55, w całości zmieniany 2 razy
Piekny patrol dawno juz takiego niebylo.Dziala ktore niosly smierc , zmasakrowaly konwoik, a zgodnie z faktem to byl pogrom. "Komornicy" zrobili co do nich nalezalo.Nikt i nic nie przezylo.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 24 Marzec 2011, 10:32
gratulacje wyniku
Dowódcę konwoju oraz dowódcę eskorty należy oddać pod sąd polowy i rozstrzelać. Taka porażka.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#5 Wysłany: 24 Marzec 2011, 12:28
Ekipa ORP rozniosła na strzępy eskortę używając dział...
ten konwój przestanie istnieć...
niezidentyfikowany u-boot na linii ognia...
Dogasający wrak i podsumowanie naszej operacji...
Ostatnia lampka Jacka Danielsa na patrolu. Czas kupić nowego...
To była niezła rzeźnia. W pewnym momencie konwój został bez eskorty. Odstrzeliłem działa odgryzających się jednostek i przystąpiłem do topienia na czas. Na przemian rybki z działem okazały się nader skuteczne. Dzięki za fajną zabawę. Pozdrówka
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 24 Marzec 2011, 17:37
Świetne zdjęcie
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 24 Marzec 2011, 17:40, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum