Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#21 Wysłany: 1 Maj 2011, 22:49
Charon napisał/a:
Ty skoczku, ty serku, ty smoku, ty statku, ty Sarumanu, itd.
Wypełniać wedle uznania :O
Charon posłużę się rebusem:
A poważnie dość już tej bezproduktywnej dyskusji, proszę wrócić do tematu, następnie już polecą formalne ostrzeżenia
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
W ciągu tygodnia znajdę trochę czasu i spróbuję sprawić, że ... wrócisz do portu z patrolu.
Nauka jazdy i nauka namierki. Jeśli masz preferencje do takich gier i klimatów, to wycisnę z Ciebie dowódcę uboota. Przygotuj się, poczytaj, obejrzyj materiały Ci dane - będzie nam obu łatwiej.
- Jeśli chcesz oczywiście.....
_________________ Na morzu nic nie dzieje się dwa razy.
#24 Wysłany: 2 Maj 2011, 00:09 Celowanie w SH3 dla Charona
http://www.youtube.com/watch?v=kjVm0QMbMSw
w tym linku Charon masz ładnie pokazane, czyli w wielkim skrócie jak celowac skutecznie.Co do reszty jak kiedyś mawiali ... Pomożecie?? Pomożemy!
Jeśli tylko będziesz chętny...
P.S.przy okazji dzięki sOnar ! (też kiedyś z tego korzystałem)
_________________ Podwodny drapieżnik - stawiacz min typu Wilk. ORP Ryś z masztami wizytacyjnymi.
Ostatnio zmieniony przez ORP_Ryś 2 Maj 2011, 00:20, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Krzyszstof
Ulubiona Gra: S.T.A.L.K.E.R. Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Kwi 2011 Posty: 14 Skąd: Kraków
#25 Wysłany: 2 Maj 2011, 11:39
ORP Sęp napisał/a:
W ciągu tygodnia znajdę trochę czasu i spróbuję sprawić, że ... wrócisz do portu z patrolu.
Nauka jazdy i nauka namierki. Jeśli masz preferencje do takich gier i klimatów, to wycisnę z Ciebie dowódcę uboota. Przygotuj się, poczytaj, obejrzyj materiały Ci dane - będzie nam obu łatwiej.
- Jeśli chcesz oczywiście.....
To jest konkret!
Jeśli masz czas dzisiaj, lub jutro gdzieś do 17 to byłoby mi bardzo miło. Potem już niestety koniec zabawy :<
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#26 Wysłany: 2 Maj 2011, 15:09
Co prawda "obraziłem" się jakiś czas temu na SH III i zaprzestałem gry jednak ciągnie wilka do lasu więc jak będę miał czas(wolne) to również chętnie bym poćwiczył z Wami warto by było poduczyć się przed nowym rankingiem ,może w końcu z pomocą dojdę do jako takiej sprawności i uda mi się w końcu przeżyć kilka patroli bez zaliczenia KIA.
Ulubiona Gra: S.T.A.L.K.E.R. Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Kwi 2011 Posty: 14 Skąd: Kraków
#27 Wysłany: 2 Maj 2011, 17:06
Film S0nara podesłany przez Rysia jest świetny, ale to jednak nie to samo co trening z radami żywego wilka morskiego, za co dziękuję Sępowi. W końcu załapałem (myślę) o co chodzi, gdy nie ma pomocy gry a trzeba coś zatopić.
#31 Wysłany: 13 Maj 2011, 17:59
Okej, wolny weekend. Postępy... hm, no niby coś chwile pograłem, pozatapiałem statków i przeszedłem misję treningową z atakiem na konwój, ale ani mnie do komputera nie ciągnęło, ani też specjalnie nie miałem do niego czasu. Wybacz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum