Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#1 Wysłany: 23 Luty 2011, 10:05 Jak zainstalować ?
Dobra krótko zwięźle i na temat, chciałem zainstalować sh3 na innej partycji w sensie żeby mieć dwie kopie na kompie (standardowo jedna z gwx do kampanii a druga UTW do multi) no i oczywiście problem. Po włożeniu płytki do napedu i kliknięciu Instaluj pojawia się komunikat ...
"czy chcesz usunąć zaznacazoną aplikacje i jej wszystkie składniki?" Ma ktoś jakiś pomysł jak zainstalowac druga kopie ?
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
#3 Wysłany: 23 Luty 2011, 12:27 Re: Jak zainstalować ?
PL_Reaven napisał/a:
Dobra krótko zwięźle i na temat, chciałem zainstalować sh3 na innej partycji w sensie żeby mieć dwie kopie na kompie (standardowo jedna z gwx do kampanii a druga UTW do multi) no i oczywiście problem. Po włożeniu płytki do napedu i kliknięciu Instaluj pojawia się komunikat ...
"czy chcesz usunąć zaznacazoną aplikacje i jej wszystkie składniki?" Ma ktoś jakiś pomysł jak zainstalowac druga kopie ?
Reaven, wystarczy jak zainstalujesz surowe SH3 na - powiedzmy - partycji A a następnie PRZEKOPIUJESZ cały folder z zainstalowanym surowym SH3 na partycję B.
No i masz dwie działające wersje SH3. Nic więcej nie trzeba kombinować.
Ja mam tak właśnie zrobione na swoim kompie. Jedna wersja GWX a druga UTW.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#4 Wysłany: 23 Luty 2011, 13:30 Re: Jak zainstalować ?
PL_Daritto napisał/a:
PL_Reaven napisał/a:
Reaven, wystarczy jak zainstalujesz surowe SH3 na - powiedzmy - partycji A a następnie PRZEKOPIUJESZ cały folder z zainstalowanym surowym SH3 na partycję B.
No i masz dwie działające wersje SH3. Nic więcej nie trzeba kombinować.
Ja mam tak właśnie zrobione na swoim kompie. Jedna wersja GWX a druga UTW.
Niby tak ale po odpaleniu tej skopiowanej wersji na ktorej zainstalowałem GWXa podczas ładowania misji wywala mnie do pulpitu bez żadnego błędu.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum