Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: andrzej
#1 Wysłany: 11 Czerwiec 2011, 16:41 TMO 162 Full
Witam! mam pytanko zainstalowalem TMO 162 Full i TMO Patch 163 a mój okręt jest czarny bez żadnych szczegółów oprócz działa i dzialka opl czy to może wina patcha prosze o pomoc. p.s czy TMO 2.0 i patch 2.1 to najnowsza wersja? z góry dzięki za info
Imię: andrzej
#3 Wysłany: 14 Czerwiec 2011, 11:01
mam jeszcze RSRDC_TMO_V502
OpsMonsun_V705
OMv705_to_V720
OMv720_Patch2 RFB 2.0 , AS for OMV 100 i jeszcze raz zadam pytanie czy TMO 2.0 najnowsza wersja ?( mam TMO 162 full )
Tak, TMO 2.0 jest na tą chwilę ostatnią wersją. Podobno jest jakaś łatka podnosząca do wersji 2.1 ale ja osobiście ani jej nie widziałem, ani nie znam szczegółów zmian, jakie wprowadza w stosunku do wersji 2.0.
Co do Twojego problemu - z listy modów jakie stosujesz nie wynika jakiś bezpośredni powód problemu z grafiką w grze. Mody te są stosowane dość często. Nie widziałem też podobnych do Twojego problemów z wyświetlaniem w grze po ich instalacji. Jeśli tylko mody te ze sobą współpracują (czyli nie występuje konflikt wersji) to wszystko powinno działać bez kłopotów.
Tak więc wydaje mi się, że to problem sprzętowy bądź software`owy w obecnej konfiguracji komputera. Czy możesz napisać jakiej karty graficznej używasz? Być może aktualizacja sterowników do karty graficznej by pomogła? Próbowałeś rozwiązać problem w ten sposób?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum