Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Radziecka Potęga
19.04.1942 r.
U-Boot: VIIC z 1941r
Załoga: Zawodowcy
TŁO: Po wielu tygodniach spędzonych w rutynie, bez najmniejszego kontaktu z wgrogiem, morale załogi strasznie podupadło.
Ciągle otrzymywaliśmy i rozszyfrowywaliśmy tajne depesze o sukcesach naszych braci na północno-wschodnim atlantyku.
Targałała nami złość, gdyż poza rozkazem nakazującym codzienne przesyłanie raportów pogodowych nie mieliśmy nic do roboty.
Wkrótce jednak nasza cierpliwość miała zostać wynagrodzona.
Odprawa: Z wiatrem dało się wyczuć ten znany nam "zapach" dymu, zapach konwoju i wreszcie, zapach zwycięstwa !
Waszym zadaniem jest odnalezienie konwoju, atak z zaskoczenia, i posłanie na dno tylu okrętów ile to tylko możliwe.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#4 Wysłany: 19 Maj 2011, 22:03
Ach wkleiłem zły cytat i musiałem edytować posta, nawiązując do tego co napisał Tes.
Wiem, wiem pamiętajcie jednak że to moja pierwsza paczka misji zrobiona przezemnie bez niczyjej pomocy dlatego mogą sie zdarzać błedy itp za co serdecznie przeprasza, ale od czegoś trzeba zacząć
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Ostatnio zmieniony przez PL_Reaven 19 Maj 2011, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Jak nie ma błędów znaczy że nie robiłeś zawsze są błędy , i to że są świadczy iż się napracowałeś. Poprawiasz i tyle.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum