Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
No, co, tesiu? Tak się złożyło, że pojechało tylko Zagłębie. I przy okazji Marco nabierze kondycji. Nie wspominając, że wcześniej sam obejrzy i może wstrzymać rozpropagowanie
Już widzę Marco o poranku z płytami Jak dzieciak w USA z gazetami
Przy okazji: Właśnie przebarwiają się płyty dla większości. Jutro przebarwian płytę dla Jacka. Wersja specjalna .
Byłem, odebrałem, więc teraz tak. Romkowi podrzucę bo mieszka niedaleko.
Jacek jeśli chodzi o ciebie to powiedz kiedy bo jak wiesz rowerem często jeżdżę nieopodal to bez problemu mogę podrzucić.
Jeśli chodzi o ciebie Gregory to ja teraz pracuję na skraju sosnowca, i codziennie jak jadę do pracy to widuje Ele III więc do Jaworzna po pracy mogę zajechać i podać płytę. Lutiens jak wyżej.
PS. Na kolejnych zlotach jest kategoryczny zakaz filmowania.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 6 Sierpień 2011, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Jak coś nie działa, to piszcie... Po powrocie (18 sierpnia) poprawię, jak coś nie tak. Jak nie będzie zażaleń, to 20 usuwam materiały źródłowe i już tylko skopiowanie płyty pozostaje.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#164 Wysłany: 7 Sierpień 2011, 12:15
PL_Marco napisał/a:
...
Jacek jeśli chodzi o ciebie to powiedz kiedy bo jak wiesz rowerem często jeżdżę nieopodal to bez problemu mogę podrzucić.
Raczej umówimy się pod koniec sierpnia, gdyż wyjeżdżam teraz na wakacje.
@Finek - wielkie dzięki, o wielki obserwatorze !!!!
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#166 Wysłany: 19 Sierpień 2011, 12:06
Ja siedzę teraz nad morzem, więc z Marco umówię się dopiero w przyszłym tygodniu.
#168 Wysłany: 1 Wrzesień 2011, 18:47
jeszcze nie odebrałem, ach ten czas .... ciągle ucieka i nie można go dogonić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum