Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: grzegorz
#1 Wysłany: 14 Wrzesień 2011, 19:05 100%
zależy mi na tym paliwie bo staram się przepłynąć w realnym czasie jak mi się skończy na środku to chyba przejdę na stronę brytyjczyków:) dzięki za odzew
#4 Wysłany: 14 Wrzesień 2011, 20:34
druga część pytania ale jeśli chcesz pytanie to jedno mam Wiesz może dlaczego na mapie kontaktów nie ma podanego czasu (przecież to podstawa do obliczeń )?
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#5 Wysłany: 15 Wrzesień 2011, 02:20 Re: 100%
kodi112 napisał/a:
zależy mi na tym paliwie bo staram się przepłynąć w realnym czasie jak mi się skończy na środku to chyba przejdę na stronę brytyjczyków:) dzięki za odzew
To jest odpowiedz na co bo nie kumam, zakładasz temat i nie ma w nim żadnego pytania i nie wiem o co chodzi jaka odpowiedz jaka druga część odpowiedzi ?
Co do czasu to jaki czas masz na myśli ? konkretnie bo też nie kumam przeciez czały czas masz wyświetlaną godzine co do minuty. Jakie obliczenia wymagają uwzględnienia czasu ? obejście konwoju i wyjście na pozycje czy co ? formułuj pytania bardziej dokładnie.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
#6 Wysłany: 15 Wrzesień 2011, 13:13
wyobraź sobie sytuacje: płyniesz nie korzystając z kompresji czasu,nie ma Cie godzinę lub dwie przed kompem(okręt cały czas płynie) wracasz na mapie jest czerwony znaczek,kontakt pytanie: skąd wiadomo o której godzinie się pojawił? dodam jeszcze ,że w meldunkach nic o nim nie słychać pozdrowionka z tym wyżej to mój błąd sorki
Yyyy - to w SHV grając na 100% realizmu (co sugeruje temat posta) istnieje tzw. God Eye na mapie????
O matko.... całe szczęście że ja w to jeszcze nie grałem
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 15 Wrzesień 2011, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum