Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Na stronie menu nie mam napisu: "Knights Of The Abyss" - dlaczego
Instalowałem wsio wg wskazówek.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
Hejka
Podczas instalacji KOTA (mam na myśli instalkę moda) musisz ręcznie wskazać ścieżkę do katalogu DATA w katalogu głównym SHIII. Niestety domyślnie instalator wrzuca moda do folderu głównego a to powoduje, że w rzeczywistości nie instaluje Ci się mod
Miałem dokładnie taki sam problem - warto by w temacie z instrukcją instalacji KOTA ten mankament wyjaśnić bo generalnie nowi użytkownicy będą zawsze mieli z tym problem
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#422 Wysłany: 5 Listopad 2011, 13:24
Witam.
Dzięki Wam serdeczne - teraz jest już wsio jak trzeba.
Mam niestety jeszcze jeden problem - z Ventrilo.
Mimo, że robię wsio jak kazał "Bolo łącznik" to coś się nie zgadza.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum