Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 09:50
Witam.
Nie mogą być w kolorze zielonym??? Byłyby lepsze, ponieważ brązowy jest kolor tła.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#4 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 10:47
ehh tło w KOTA właśnie jest zielone
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 11:39
PL_Hunter_Silent13 - tutaj nie chodzi o stronę MENU - tylko w czasie gry, gdzie są żyrokompas, głębokościomierz, telegraf maszynowy - ponieważ bardzo słabo widać cyferki w kolorze brązowym - na brązowym tle.
Zastanów się czasem co piszesz.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#6 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 12:59
Ja nie robiłem brązowych pod zegary - fonty są zielone ale kod gry tonuje je w brązy, ech
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#7 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 13:11
ale nie całość jest brązowa albo zielona zauważyłeś to s0nar?, wygląda to mniej więcej tak
Przykład z prędkością w węzłach
5w.
Jak wejdę w grę to dam screena
Ostatnio zmieniony przez PL_Hunter_Silent13 3 Grudzień 2011, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#8 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 13:13
Ok. Posiedzę dzisiaj nad tym problemem. Postaram się go rozpracować
#9 Wysłany: 3 Grudzień 2011, 13:40
Oooo mam screena
1.JPG
Plik ściągnięto 7216 raz(y) 11.79 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum