Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kolejny patrol we wczesnych latach, a i tak trzeba się było nieźle napocić. Konwój udało się przejąć choć nie obyło się bez strat własnych. Było naprawdę sporo celów do topienia, ale eskorta pracowała bardzo ciężko starając się nam to utrudnić. Pierwsza godzina minęła dosyć light''owo potem już było trudniej. Wykryty, musiałem się bronić do ostatniej minuty. Rok działań i "pływająca wyspa" (stary pasażer), którą zapewnił mi Gregory niewątpliwie ułatwiły mi zadanie. Dzięki za wspólny rejs. Coś mi mówi, że dziś pójdzie lepiej. Wszystkich chętnych zapraszam, wyjątkowo nieco wcześniej na 19:30.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#2 Wysłany: 10 Grudzień 2011, 14:21
O rany - Supertux pogromcą niszczycieli Gratulacje Nie masz pojęcia, jak bardzo chciałbym posłać na dno chociaż jednego z największch wrogów okrętów podwodnych
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#3 Wysłany: 10 Grudzień 2011, 16:36
Taaaa . Marcin wraca do wysokiej formy . Ładne manewry ,które w początkowej fazie wydawaly mi się dość niefortunne ,to jednak finał zawsze był na korzyść Marcina . Brawo . Przy okazji czegoś sie nowego nauczyłem
Halo ,Haloo Tu jestem!.jpg
Plik ściągnięto 4274 raz(y) 9.61 KB
Przeżyje czy .jpg
Plik ściągnięto 4274 raz(y) 13.17 KB
Trójkąt Bertuxski.jpg
Plik ściągnięto 4274 raz(y) 10.17 KB
Tux sieje zniszczenie i pożogę.jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 16.17 KB
Tak się kończy polowanie na PL_Tux'a.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 16.46 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Imię: Marcin
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Wrz 2010 Posty: 141 Skąd: Szczecin
#4 Wysłany: 10 Grudzień 2011, 18:53
Lütjens napisał/a:
O rany - Supertux pogromcą niszczycieli Gratulacje Nie masz pojęcia, jak bardzo chciałbym posłać na dno chociaż jednego z największch wrogów okrętów podwodnych
Uwierz mi, że wiele bym dał żeby nie musieć ich gromić. Dzisiaj pewnie nadaży się okazja do ubicia niejednego. Chociaż osobicie nie polecam. Dla mnie walka z DD to zawsze ostateczność.
Janek dzięki za zdjęcia. Kapitalne. Opisy też. Z góry to może łatwo wyglądało, ale musiałem się nieźle powyginać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum