Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Po złapaniu kontaktu na hydro wyszliśmy na powierzchnie . Pogoda dopisywała ,choć wiało dosyć mocno . Ja i kap tes zostaliśmy wykryci przez jankeskie ladary . Na szczeście udało sie w pore odejść w bok . Clemson zrzucił pare bomb ,kilka set metrów za moją rufą . W krótce dołaczyło do niego jeszcze pare DD ,ale udało mi się wymknąć z okrążenia z deczko pokieroszowanym kioskiem . A potem rozpoczął się festiwal radosnego strzelania na wiwat . Z 9 torped tylko jedna trafiła w najwiekszy cel Dobre i tyle .
Dzięki za gre . Do następnego razu !
SH3Img@29-12 ranking.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 81.14 KB
SH3Img@29-12 szczegłowe.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 74.25 KB
SH3Img@29-12-2011troche poturbowany.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 116.44 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Znowu prawa kolumna eskorty. Tym razem mniej liczna i mniej groźna – prawie sztorm.
Najkrótsza droga do konwoju prowadziła przez grupę atakującą Tesa.
Wybrałem bezpieczniejszą opcję. Szerokim łukiem ominąłem niebezpieczną strefę i w efekcie znalazłem się na prawej burcie konwoju. Ale nie mogę narzekać.
Widząc najbliższy cel, mój ulubiony C2 (lubię to wyzwanie), oczywiście odpaliłem 2 torpy. I spory zawód – eksplodował, zatonął bez dobijania
Próba ustrzelenia czegoś większego w drugiej kolumnie zakończona niepowodzeniem – pudła. Więc poszedłem na łatwiznę.
Po przepłynięciu DD’ków atakujących Tesa udaje mi się zatopić dwie mniejsze jednostki zamykające konwój.
Z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku zamykamy z Janko serwer.
P. S. Niech nikogo nie dziwi status Tesa – problemy sprzętowe.
IXB to jednak nie VIIC, a Tes lubi ostrą jazdę.
Milimetrowe różnice w rozstawie klawiszy w nowym laptopie też musiały mieć niemały wpływ na jego los w tym patrolu.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#3 Wysłany: 31 Grudzień 2011, 14:41
PL_Mirko napisał/a:
P. S. Niech nikogo nie dziwi status Tesa – problemy sprzętowe.
IXB to jednak nie VIIC, a Tes lubi ostrą jazdę.
Milimetrowe różnice w rozstawie klawiszy w nowym laptopie też musiały mieć niemały wpływ na jego los w tym patrolu.
Lol. To jak gra polskiej reprezentacji. Jak cos nie wyjdzie, a to wina murawy lub za krotkich/dlugich korkow. A ja tradycyjnie konce ranking soczystym KIA.
Pozostaje Wam wszystkim podziekowac za wytrwalosc. Szczegolnie tym nielicznym wytrwalym ktorzy dzielnie odbywali patrole mimo zawieruchy z graczami, zlego moda i tak dalej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum