Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#42 Wysłany: 4 Styczeń 2012, 17:13
http://www.youtube.com/wa...feature=related
5 Stycznia 1938 roku
W tym dniu zakończyła się wojna z Chinami. Stworzyliśmy 2 marionetkowe regiony, 2 włączyliśmy do naszego imperium, natomiast największy - Nacjonalistyczny oparł się i mimo iż go okupujemy, Chinole dołączyli do Aliantów i teraz ich rząd siedzi sobie pewnie gdzieś w Londynie popijając poranną herbatkę. Jeszcze ich dorwiemy! Jest Marzec 1938 - nasze sił rozmieściliśmy północ-południe, szykuje się wojna z państwami kolonialnymi, ale ZsRR też może na nas ruszyć. Z ofensywą poczekamy jeszcze na gotowość naszych Niemieckich sojuszników. W 38' powstał pierwszy na świecie Super-Pancernik! Mamy też aż 6 lotniskowców, jeszcze trochę i możemy zacząć myśleć o ekspansji... na wschód!
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#46 Wysłany: 4 Styczeń 2012, 21:48
Wlasnie cos mi tu nie pasowalo. W 2 lata podbic Chiny i miec duza flote. Jak bedziesz mial kiedys sily i ochote to podkrec poziom na agresywny (trudny, czy jak to tam sie sie zowie w Hoi3), wtedy gra Japonia stanie sie niezlym wyzwaniem, o ile czegos nie skopali w 3. W Hoi 2 na tym poziomie poczatki byly bardzo meczace. Brak surowcow naturalnych byl bardzo odczuwaly, a ile trzeba sie bylo nakombinowac aby zachowac odpowieni balans.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#47 Wysłany: 4 Styczeń 2012, 21:53
Hehe, w MH2 połowę gry rozegrałem na poziomie 3/10, głownie by poznać grę - w ciągu pierwszego roku gry (1933) dochód ZSRR pod moimi rządami wyniósł -200 mln $... - całe imperium zdolne było utrzymać aż 5 jednostek wojskowych (słownie: pięć)...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 4 Styczeń 2012, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#48 Wysłany: 9 Styczeń 2012, 21:41
No to proszę - rozpocząłem kampanię Niemcami i w marcu 1938 AI Japoni dokonało dokadnie tego samego co ja - pokonało calutkie Chiny
Ja natomiast od kwietnie 38' jestem w stanie wojny z całym znanym światem, polityk jak widać ze mnie wyborowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum