Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Oj tak - mniodzio giera
Pamiętam, że miałem sountrack z tej gry i przez bardzo długi czas go wałkowałem tam i z powrotem
Szkoda tylko, że w tej grze jest taki "moment" w którym Harkonneni już nic właściwie nie mogą Ci zrobić. Już nawet Imperatorowi Padyszachowi Shaddamowi mozna pokazać środkowy palec. A wtedy to już bardzo szybko kończy się grę Jak dla mnie troszkę za szybko Paul Atryda jako Muad`Dib zdobywa miażdzącą przewagę posiadając w kontroli tylko nieznaczną część siczy Fremenów.
Ale i tak tytuł warty pamięci
Dla przykładu ja znów katuję Deus Ex (ale pierwszą część)
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Mi się Rise of Legends strasznie podobał . Te jednostki Vinci ...
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#6 Wysłany: 10 Kwiecień 2012, 12:13
Mi sie Rise of Legends ciagle podoba i grywam w to czasem. Teraz mając tunggle moze sobie z ludzmi znowu pogram.
Załoze osobny watej dla chetnych na krotkie i intensywne wojny taktyczne na fantastycznych obszarach dalekich swiatów.
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#7 Wysłany: 10 Kwiecień 2012, 12:44
Co do Dune to w czasie jej powstania bylem posiadaczem tylko C64 a o amidze lub PC moglem pomażyć. A że sie temat zrobił modny to przeczytałem wtedy książke na ktorej podstawie gra była zrobiona.
Jak się juz potem dorwałem do kompa kolegi to mialem gre Dune 2 która byla pierwszym powaznym rts-em jaki spotaklem w zyciu i gralem w to chyba caly weekend nieśpiąc, żeby sie nagrac zanim kolega z domu wróci i komputer zabierze
A te ornitoptery i wormy sniły mi sie potem ze 3 noce.
W Dune 2 byla dolozona tez trzecia rasa: Ordosów, ktorych niepamietam z książki wiec to chyba takie odstepstwo od fabuly w kierunku zwiekszonej grywalnosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum