Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Chwale sie wyprodukowaniem nowej misji która jest troszke inna niz standardowe misje dotąd spotykane, przewidziałem ja na 6 miejsc dla graczy i duży wybór mozliwosci dla kazdego chetnego, poczynając od wyboru typu ubota a koncząc na taktyce podejścia do celu do którego jest kawal drogi. Misje zaczyna zespól na powierzchni, wszyscy dosyć blisko siebie aby mozna bylo zrobic ostatnie pamiatkowe zdjecie kapitanów wyruszających w rejs. Dodałem atrakcje typu rycie w dno i bujanie na wysokich falach.
Gra jest bardziej na 3 godziny, gdyz zazwyczaj po 2 godz jet sie w środku konwoju ganianym juz przez eskortowce i szkoda przerywac zabawy.
Cytat:
1941-02-10 godz: 8:00
Straszna kleska 10 Armii zalamala morale sil Wloskich w Afryce. Dowodcy Rzeszy zdecydowali o wkroczeniu do gry wsparcia w postaci Afrika Corps. Jednoczesnie uruchomiony jest specjalny projekt podniesienia upadlego morale dla zalamanych zolnierzy wloskich: z Napoli do Tunisu plynie luksusowy liniowiec Grande Bordello , zatrudniajacy 800 kobiet wyszkolonych i doswiadczonych w podnoszeniu zolnierzy na duchu i zawsze gotowych do uslug. Projekt finansowany przez wloski rzad, juz jest legenda i tematem marzen z powodu zachwytow tych ktorzy mieli juz okazje docenic zdolnosci dam z pokladu Grande Bordello. Armia Wloska poklada w nim wielkie nadzieje.|Nasza grupa okretow dostala zadanie oslony okretu specjalnego wsparcia i ochrony jego misji za wszelka cene. Nalezy odciagnac uwage wroga od sojuszniczego transportowca specjalnego wsparcia.|Wroga grupa byc moze jest tu przypadkiem, a byc moze to celowy atak w czuly punkt wloskiej armii.
Typ ubotow: dowolny dostepny z roku 1940, zaloga: zawodowcy
czas gry 2 - 3 godz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum