Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 12 Maj 2012, 19:59 Film Iron Sky
Wszyscy, którzy lubią filmy SF, komedie, ale nieszczególnie przepadają za amerykańskim kinem polecam film Iron Sky. Trailery (w tym pierwsze cztery minuty filmu) dostępne w sieci.
Wyjątkowo dobra komedia, całkowity brak wątków "miłosnych" i "amerykanskego patosu" charakterystycznych dla filmów "made in Hollywood", i wyjątkowe, nieszablonowe, dla mnie dość zaskakujące zakończenie.
Efekty może nie zaskakują, podobnie jak przeciętna gra aktorska, jednak siła filmu tkwi głównie w scenariuszu, wykreowanym otoczeniu i w naprawdę sporej dawce dowcipu, dowcipu generalnie na moim poziomie.
Nawet mojej "połówce" się podobało, a to już jest coś.
Polecam, film wart swoich pieniędzy.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 12 Maj 2012, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Ja się strasznie chciałem (chcę) wybrać na to bo czekam już od lat jak poszło
że takie coś będzie. Niestety cholera nie mam z kim iść . . . bo znajomym
nie pasuje klimat . . .
PS. See you in Valhalla!
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 13 Maj 2012, 12:22, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum