Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 15 Czerwiec 2012, 10:51 Co warto dodać i jak?
3 dni temu zainstalowałem SH5 PL jednak w tego typu symulatorach jestem zupełnie zielony. Zauważyłem że jest tutaj dobrze wytłumaczone atakowanie celu. Ale potrzeba te 2 mody pobrać.
*NewUIs_TDC_6_4_0ByTheDarkWraith
*NewUis_TDC_6_4_0_Real_Navigation
I tu moje pytanie gdzie można to pobrać i jak się to instaluje. Bardzo bym prosił o link do tych 2 modów.
Za wszelkie błędy z mojej strony z góry przepraszam. Liczę na odp.
Ostatnio zmieniony przez damian7u 15 Czerwiec 2012, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał
Ulubiona Gra: SH II,SH III
#2 Wysłany: 15 Czerwiec 2012, 16:40
warto grać w sh V??? mam aktualnie SH3 plus GWX 3.0 PL i powiem szczerze po dwóch patrolach jestem bardzo zadowolony
Z doświadczenia wiem że czym nowsze wersje tym gorsze
Hejka
Sorry, ale jestem w trakcie sesji i po prostu nie bardzo mam czas. Wszystkie mody ja osobiście ściągałem z SubSim i z prywatnych hostingów moderów. Jak wrócę do domu (egzaminy) to podam link do posta jednego z głównych moderów w którym są zawarte bodajże wszystkie linki do modów. Ostatecznie mogę powysyłać mailowo dla zainteresowanych.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 16 Czerwiec 2012, 08:17
MDMA66 napisał/a:
warto grać w sh V??? mam aktualnie SH3 plus GWX 3.0 PL i powiem szczerze po dwóch patrolach jestem bardzo zadowolony
Z doświadczenia wiem że czym nowsze wersje tym gorsze
To zależy od punktu widzenia.
SH5 rzeczywiście jest bardziej "ubogi", ale z drugiej strony miażdży starsze wersje postępem graficznym. Do tego dochodzi kilka modów, chociażby FX, w których pojawiają się flary, spadochrony z zestrzelonych samolotów, czy samoloty wykonujące atak torpedowy. Mamy już kampanię do 1945, praca nad operacją monsun są w trakcie...
Osobiście zauważyłem, że jak komuś wystarcza GWX to nie warto grać w SH5, a jak ktoś czuje niedosyt (lub znużenie starą grafiką) to jest zadowolony z zestawu SH5+2GB modów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum