Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Muzykę (menu, gramofon) czy dźwięki?
Tak czy owak trzeba by przywrócić oryginalne
pliki dźwiękowe.
Masz kopię czystego SH III? Napisz co które Cię interesuje
i jeśli nie masz kopii żeby przywrócić oryginalne pliki to
wrzucę takowe na serwer.
Interesuje mnie muzyka, która pojawia się w trakcie gry przy zatapianiu, kontakcie bojowym itp.
Właśnie już nie mam, mógłbyś wrzucić?
Swoją drogą gdzieś czytałem, że w SH3+GWX 3.0 te dźwięki są, tylko wyłączone, i trzeba odpowiedni plik zmodyfikować, aby je włączyć. Tylko nie pamiętam gdzie to było.
Imię: Olaf Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 54 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 14 Lipiec 2012, 22:15
Przepraszam, że wtrącam się w nieodpowiednim momencie, ale przeszukiwałem forum i nie mogę znaleźć namiarów na mod muzycznych Storm'a - Epic Music, który wprowadzał muzyczny nastrój w rozgrywkę.
Będę zobowiązany za namiary i możliwość ściągnięcia na twardziela...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum