Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"22 czerwca"
U-BOOTY: VIIB (1942) - Zawodowcy
CZAS MISJI: 2 godz.
22/06/1942 - Godzina 16:00
Pierwsze jednostki Rzeszy wkraczają na teren ZSRR. Zaczyna się wojna z Sowietami.
Na Bałtyku sztorm.
Mimo fatalnych warunków pogodowych udaje się zlokalizować niewielki radziecki konwój.
Dla u-bootów to niewiarygodna okazja aby zadać cios juz na samym początku wojny...
Na początku chciałem poinformować, że mamy nowego dowódcę w PolishSeamen - C0de - Witamy na pokładzie
Patrol, który wywołał ostatnio sporo kontrowersji - ze względu na s/s "Helgoland".
Dzisiaj popłynęliśmy go bardzo spokojnie, nie słyszałem, aby ktoś z kolegów był chociaż raz atakowany przez sowiecką eskortę.
Prawdziwe „wejście smoka” zanotował nasz nowy kolega c0de – zatopił 4 statki oraz 1 niszczyciel eskortowy o tonażu prawie 19.000 BRT
Mirko posłał na dno 2 jednostki, Sonar – 1 transportowiec.
Ja niestety tylko uszkodziłem jeden statek, który nie chciał zatonąć.
Gratulacje dla kolegów za świetne łowy.
Mam nadzieję, że nasz nowy kolega będzie grał z nami częściej w patrolach, to "prawdziwy kozak”
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
EDIT by Finek
Mirko zgłosił, że jest błąd w statusach i poprawiłem
SH3Img@11-11-2012_21.41.17_533.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 165.21 KB
SH3Img@11-11-2012_21.41.23_703.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 205.72 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 15 Listopad 2012, 09:44, w całości zmieniany 8 razy
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#6 Wysłany: 12 Listopad 2012, 10:19
Ludzie ale macie problemy. Pomyliłem się i tyle.
Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
Fox zamiast nabijać sobie posty, może byś coś z nami popływał.
Wczoraj dwa patrole graliśmy i nie było Cię na żadnym.
Dzisiaj mogę zagrać, Sonar też ma być - także czekamy po 20.00.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 12 Listopad 2012, 11:18
ale ja lubię sobie nabijać posty!
Dziś oczywiście popłynę - wczoraj miałem przedłużający się trening w BFie, a ciężko jest grać jednocześnie w dwie gry (choć nie jest to niemożliwe w mym przypadku :p ) ale dziś 100% o 20.00, najchętniej jakąś XXI w 45'
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
#8 Wysłany: 12 Listopad 2012, 20:16 Gratulacje dla misjonarzy
Chłopaki genialne patrole pływacie
Pogratulować misjonarzom za zrobienie takiej kampanii
Normalnie rewelacja misje !!
sOnar [Usunięty] Kommodore
#9 Wysłany: 12 Listopad 2012, 22:59
Misja trudna ale przemyślana i 'wybalansowana'. Płyciznę krył sztorm. Wąsko rozstawione jednostki kryły nieco nierozgarnięte eskortowce. Jatki raczej nie było. Było za to bardzo fajnie i trudno. Gratulacje dla autora za ciekawy nietuzinkowy pomysł na misję. Mało ubiłem ale świetnie się bawiłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum