Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jest postęp po ściągnięciu Knights of the Abyss pokazuje się ekran instalowaniem moda ale Niewinem skąd mam ściągnąć 1,4b pacht? i gdzie go zainstalować czy może być 1,4 pl. pacht?wierze w was i nie mogę się doczekać rejsu razem z wami online ps. czy na u-botach są flagi z czasów II wojny ?
1) Możesz tą wiadomością niespamować? Dopiero co na nią odpowiedziałem na PW
Zacznę od flag. Na U-Botach nie ma flag, gdyż ich zamieszczenie wiązałoby się z pracą kodową porównywalną z niektórymi ważnymi elementami
Co do patcha 1.4
Jaką wersję wydawniczą pan posiada?
Pierwsze wydanie SH3, Super$ellera, Kolekcję Klasyki? Dwa ostatnie zawierają w sobie już patch 1.4. Najprościej uruchomić grę po zainstalowaniu w głównym menu spojrzeć w prawy, dolny róg. Jeżeli nie pisze tam nic, posiada pan wersję 1.0 i 1.1. Jeżeli pisze 1.4, to ma pan już patcha.
I od razu zaznaczę. Jeżeli posiada pan wersję nielegalną z crackiem, to najpopularniejszy kraczek zmienia główny plik i wówczas instalator nie widzi gry w wersji 1.4, a w nieznanej wersji, więc wówczas instalacja moda będzie niemożliwa.
Piszę o tym, gdyż często zgłaszają się osoby na piratach z takim problemem i wolę to zaznaczyć, niż szukać znów 2 dni rozwiązania i dowiedzieć się potem, że to gra po cracku.
W takim wypadku polecam nie kupienie kilku piw/paczek chipsów i kupienie oryginału, bo koszt to obecnie chyba 20zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum