Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 21 Luty 2013, 05:03 Co jeszcze potrzebuje aby grać online SH3 Knights of the Aby
witam i dziękuje za wyrozumiałość ściągnąłem mod do SH3 Knights of the Aby na czystą wersje 1,4 i wszystko chodzi idealnie, Ver do komunikowania i czytam regulamin czy ja muszę mięć coś jeszcze do gry online mam stałe złącze proszę o pomoc .Ps.Dziękuje wszystkim tym którzy pomagali mi przy moim problemie teraz wydaje się banalny że było tak to proste ale jak wchodzę menu gry wieloosobowej sieci LAN nie wiem co wpisać nazwę i hasło i nadal stoję w miejscu nie ogarniam tematu proszę o pomoc kolejny raz
A tak to jak załatwisz sprawę podłączenia Ventrillo (Marco lub Przemek dają pozwolenia) i VPN, to zapraszamy na patrole. Staramy się pływać codziennie od 20:00 do 22:00 (start 20:00-20:15)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum