Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_CMDR Blue R - SURV • Troop Transport "Orinoko" - 8 127 • Tanker T3 "Kingsburry" - 11 676 • Tanker T3 "Fort Cedar Lake" - 11 373
---------------------------------------------------
Razem: 31 176 BRT
Wszedłem po cichu do konwoju. 2 torpedy w Troopa i zaczął się składać... T3 był już wybredniejszy i dopiero po 3 stanał i po 4 zszedł. Wtedy mnie pierwszy raz wykryto. Przy taranowaniu, które.... urwało mi główny peryskop. Dalej ścigany ukryłem się za wrakiem, a po przeładowaniu torped zdjąłem kolejny tankowiec. Wtedy to też zaatakowano mnie niszcząc połowę baterii i silników elektrycznych... Po naprawach, na 2/3 mocy i jednej śrubie (1/3 mocy?) dopełzłem do wraku, gdzie znalazłem schronienie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum