Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 26 Luty 2013, 18:31 Modowanie- Wszystko od początku
Witam Wszystkich Podwodniaków. W SH III Gram juz bardzo dłuższy czas i wkońcu pomyślałem o jakimś urozmaiceniu gry. Czytałem tutaj wasze wcześniejsze tematy ale ciężko było mi się połapać w tych wszystkich tematach, temacikach.
Więc jeśli kotś by miał czas to czy mógł by wstawić czynności które należy zrobić aby zmodować grę i którę mody polecacie. Interesuje mnie tylko zmodowanie aby wrozmaicic sobie singiel player, multi może potem. Dziękuje i pozdrawiam
Zależy, czego szukasz..
Ekstremalnej jazdy na singlu. GWX 3.0 - pobierasz instalator i instalujesz
Realistycznej jazdy na Multi? Knight of the Abbys z działu download - też pobierasz instalator i instalujesz.
Chodzi mi tylko o singleplayer. Widziałem że tez sporo osób pisało i różnych modach, typu, widoczne spaliny z silników spalinowych okrętu, ociekająca woda po okręcie, ktos pisał też o HMS Hood coś. czy to byłoby kompatybilne z GWX czy to w jakiś inny sposób się instaluje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum