Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: jarek
#1 Wysłany: 1 Marzec 2013, 22:39 tworzenie misji
Witam. Mam pytanie czy jest możliwość tworzenia misji do trybu kampanii? Dlaczego pytam? Co zrobić by od 1943 zwiększyć działalność grup poszukiwawczo-uderzeniowych w Zatoce Biskajskiej? To samo z Kanałem La Manche, pływam sobie po lądowaniu aliantów w Normandii, a tu żadnych zmian, ani zwiększonych sił inwazyjnych ani nawet samolotów jakby nic się kompletnie nic nie działo, a przecież czytając 'Żelazne trumny" to tam był kocioł, nawet ścigacze torpedowe w nocy podchodziły pod sam Brest. Pomóżcie proszę bo totalnie nie wiem co robić, gra mnie zaczyna nudzić jeśli daleko odbiega od realizmu. Naprawdę chciałbym poczuć się jak Werner uciekając z Brestu. Wierzę, że macie jakiś pomysł, by temu zaradzić. Bardzo liczę na szybką i wyczerpującą odpowiedź. Z góry jestem wdzięczny i pozdrawiam wszystkich na morzu
poczytaj sobie dostępny podręcznik a zobaczysz jakie są możliwości.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: jarek
#3 Wysłany: 2 Marzec 2013, 08:28 tworzenie misji
Ok, tylko, że ja już od dawna gram na GWX z najnowszą wersją spolszczenia i modem hardcode. Problem więc pozostaje dalej, proszę w takim razie o dalsze instrukcje. Z tą myślą pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum