Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 4 Lipiec 2012, 19:17, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#2 Wysłany: 16 Październik 2012, 00:29
po nieudanych Empirach i bardzo średnim Shogunie, mam raczej wątpliwości co do nowego Rome. Zmieniła się mechanika i grafika tych gier i nie są one jż tak grywalne jak pierwszy Rome lub Medievale. Nowe funkcje mogą się podobać, są też bajeranckie animacje walki, ale ja osobiście nie czuję już tej bitwy. Trudno to wyjaśnić.
No i wymagania - każdy Total War wymaga potężnego sprzętu jak na swoje czasy
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 16 Październik 2012, 00:57
Witam.
Ty jesteś trzeźwy PL_Fox6
Chyba nie wiesz co piszesz
Jeśli dla Ciebie Total War - Shogun 2 jest "średni" - to ja jestem ciekawy, jaki by musiał być, żeby zaspokoić Twoje oczekiwania
Grałeś chociaż na Total War - Shogun 2, że dajesz tak słabe oceny
heh...
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 16 Październik 2012, 13:29
haha! spokojnie
to jest kwestia gustu.
owszem - grałem, choć niewiele.
W nowych total warch nie podobają mi się coraz bardziej wymyślne animacje walki i pewne aspekty techniczne, których pozwolę sobie nie wymieniać :p
no ale Rome... część pierwsza była wielkim tytułem, możliwe że najlepszym w całej serii. Oby tego nie spartolili, bo na ten produkt czeka wielu fanów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum