Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 6 Sierpień 2013, 06:56
# oficerow pokazlo mi sie i chyba gra sie zwiesila
hmmm, a gdzie i jak mam się zalogować do gry?
Pytam, bo gdy próbuję t dostaję komunikat, że strona jeszcze się "produkuje" i mam czekać na klucz...?
Więc jak się zalogować by pograć?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 7 Sierpień 2013, 15:44
dziś od godziny 4:00 , naszego czasu , gra w wersji beta została zawieszona na czas nie określony , a jeśli chodzi o rejestracje , to polecam stworzyć konto w Uplay a nie w silent hunter online (DE) , gdyż rejestracja na Niemieckiej stronie może się nie powieść , a na uplay powiedzie się na 100 % , gdy skończymy rejestracje , będziemy mieli jedno konto do wszystkiego co związane z UBI , a nie tworzyć konta oddzielnie do każdej gry ubisoftu , w ten prosty sposób zaoszczędzimy czas i nerwy .
_________________ ProGrin
Ostatnio zmieniony przez ProGrin 7 Sierpień 2013, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
Jest możliwość gry na niemieckim serverze. Właśnie w tej chwili, gdy piszę tego posta, mój U5 jest w trakcie rejsu do pozycji w której mam wykonać misję zwiadowczą.
Żeby było weselej to wcześniej straciłem swojego drugiego U-Boota... Ten poszedł na dno gdy staranował mnie niszczyciel - też podczas misji rozpoznawczej.
To, co pokazałeś na screenie to coś w rodzaju mini tutoriala. Należy to przeklikać. Oczywiście, jeśli dobrze znasz niemiecki możesz poczytać
[ Dodano: 20 Sierpień 2013, 19:44 ]
Sorry za post pod postem:
I jak Panowie? Walczy ktoś? Czy język niemiecki Was przestraszył ?
Ja właśnie dochrapałem się II rangi swojego kapitana. Dwa patrole rozpoznawcze zaliczone, w dokach buduje się nowiutki okręt typu IIC w miejsce tragicznie straconego przez taran...
I powiem tak - mimo bariery językowej ta forma zabawy w Silenta może się podobać. Mnie się podoba
KIA KIA KIA KIA KIA
Heh, no u mnie podczas gry non stop otwarta jest zakładka z translatorem
Dziś kolejne dwie udane misje - coraz bliżej do odblokowania sektora duńskiego
Udało mi się też odblokować kolejne technologie niezbędne do ukończenia i zwodowania mojego pierwszego własnoręcznie konstruowanego U-Boota.
Tonaż to na tym etapie gry nic nie znacząca cyferka. Generalnie w Closed Beta całość gry to tak naprawdę tutorial. Po przejściu do releas`u będzie i tak hard wipe out
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#20 Wysłany: 23 Sierpień 2013, 23:37
Wiesz co było dla mnie główną granicą ? , to że nie rozumiałem polecenia w misji , właściwie przez to przestałem grać , a tak to zawsze dawałem sobie jakoś radę .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum