Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#42 Wysłany: 13 Lipiec 2013, 11:29
Przyznaję, że filmik się przydał- kilka handlowców poszło na dno , ale taka gra samemu nie jest dobra, bo zatopię jeden statek i cała eskorta idzie na mnie. Raz nawet wykiwałem 4 fregaty ale handlowce mi uciekły. Jest szansa pogrania z kimś w najbliższym czasie?
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#43 Wysłany: 13 Lipiec 2013, 13:04
Witam.
Z tego co mi wiadomo to mamy grać patrole bojowe po wakacjach. Tak powiedział komandor Finek.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#46 Wysłany: 13 Lipiec 2013, 14:23
Ja do sierpnia praktycznie mam codziennie trochę czasu (wyjątki to dni piątek-sobota lub niedziela-poniedziałek gdy jest ładna pogoda [namiot] ale jeszcze takiej pogody nie było , oraz czasami w tygodniu jadę na rower lub na wędkę). Potem pierwszy tydzień sierpnia mnie nie ma. Jak macie kiedyś czas to wcześniej napiszcie tu lub na PW, a ja spróbuję znaleźć czas.
Jaki zestaw do prowadzenia działań wojennych modów będzie na następny sezon?
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 28 Sierpień 2013, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję rozpoczęcie ranku po zlocie.
Ktoś tam coś pisał na temat warsztatów wprowadzających w tajniki ataku U-Bootem podczas zlotu, więc najpierw chętnie nabrałbym co nieco umiejętności
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Napisałem 17 bardzo ciekawych misji. Nie są to już rzeźnie jakie pisałem mając na celu wyćwiczenie Was w boju. Teraz będzie dużo spokojniej. Czeka nas sporo przygód. Misje te przez ostatnie dni dogrywałem czasowo i technicznie. Są rewelacja
1. Bez szans na powrot
2. Bez wytchnienia
3. Jatka pod Irlandią
4. Oczy snajpera
5. Operacja Husky
6. Operacja Pirania
7. Ostrze zaskoczenia
8. Parzący lód
9. Pierwsze łowy
10. Rebelianci
11. Sainte Marie
12. Sowiecki karmik
13. Tłusty kąsek
14. Tygrysie ścieżki II
15. Wiezniowie otchlani
16. Wrota Atlantyku
17. Zuchwaly ruch
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#56 Wysłany: 13 Wrzesień 2013, 12:19
Bardzo ciekawe tytuły Sonarze - naprawdę zachęcające
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 13 Wrzesień 2013, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#58 Wysłany: 14 Wrzesień 2013, 01:04
PL_Lütjens napisał/a:
Bardzo ciekawe tytuły Sonarze - naprawdę zachęcające
Dziękuję PL_Lütjens. Każda nazwa ma ścisły związek z misją. Co miałem na myśli odczujecie jak zagracie. Misje te są naprawdę fajne i poświęciłem im sporo czasu. Są mniej lub bardziej zakręcone i sądzę, że Wam się spodobają. Finek nie zapomnij dodać w instalatorze misji tekstu:
'Przed instalacją należy bezwzględnie opróżnić katalog Data/Multimissions/English i German'
Proszę o zwiększenie mi wielkości UPLOADu ponieważ chcę wrzucić CANDY BAGa dla Knights of the Abyss dla forumowiczów...
Co prawda w dziwny sposób nastąpił u mnie crash systemu podczas szkolenia na zlocie (patrz: poszedłem słodko lulu bo miałem zeza) to i tak w tej edycji rankingu sobie coś popłynę
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum