Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
A ta misja opening - jak jest liczona żeby się z nią pożegnać?
Tak Andrev, kampania Opening to prosty do zaliczenia tutorial który można zakończyć już po kilku godzinach gry. Zakończenie Opening da Ci możliwość wejścia do dalszych kampanii.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#67 Wysłany: 5 Październik 2013, 09:55
PL_Daritto napisał/a:
Tak Andrev, kampania Opening to prosty do zaliczenia tutorial który można zakończyć już po kilku godzinach gry. Zakończenie Opening da Ci możliwość wejścia do dalszych kampanii.
A jak ją zakończyć?
Tonaż? Punkty? Poziom?
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 5 Październik 2013, 09:59, w całości zmieniany 2 razy
Hm, najprościej pisząc - wszystko po trochę
Jeśli najedziesz kursorem na ikonę kampanii zobaczysz pod nazwą kampanii pasek postępu. Na jego wielkość ma wpływ to, ile i jak wykonujesz zadania związane z tą kampanią. Podświetlenie kampanii skutkuje również wskazaniem, które z aktualnych zadań na mapie strategicznej są związane z daną kampanią (białe linie łączące aktualne zadania z ikoną kampanii). Jeśli będziesz realizował te wybrane misje, to pasek postępu będzie gwałtownie rosnąć aż do momentu 100% wypełnienia. Wtedy kampania się zakończy otwierając jednocześnie dalsze jej etapy.
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#71 Wysłany: 7 Październik 2013, 09:32
Opłaca się budować - nie opłaca się zbytnio rozwijać na początku.
Ja zawsze staram się mieć 2 sprawne u-booty i jednego w konstrukcji, więc póki nie zbudujesz VIIB, to IID będzie całkiem dobrym okrętem zapasowym, który może Cię wyratować z ciężkiej sytuacji finansowej. IID ma tę zaletę wobec innych II - że ma dużo paliwa 38T kontra 24T.
No i warto jeśli ktoś chce pograć wszystkim jak ja będę miał pewnie każdą VII po kolei
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#74 Wysłany: 11 Październik 2013, 09:33
cóż, były zapowiedzi iż pojawią się inne akweny - w tym morze śródziemne, oraz wybrzeże US - także można się spodziewać że kiedyś dojdzie także typ IX. Jeśli gra się będzie rozwijać, to wręcz na pewno.
Co do widoków to musisz przewinąć parę postów do góry - masz wytłumaczone jak załączyć widok z kiosku.
Nie ma już lagowania. Nie wiem jak to zrobili i kiedy, jednak grając ostatnio nie zauważyłem tak bardzo uprzykrzających rozgrywkę problemów z połączeniem.
Muszę przyznać, że w tym zakresie jest widoczna poprawa.
Myślę, że teraz właśnie jest dobry czas by zapoznać się z grą, jej mechaniką i ogólną charakterystyką. Oczywiste błędy to nic innego jak problemy raczkującego projektu który w miarę rozwoju będzie nabierał szlifów.
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum