Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Przez Gibraltar przemknęły się dwa konwoje - brytyjski i amerykański. Płyną równolegle kierując się prawdopodobnie do Tunisu. Za nimi podąża krążownik klasy Brooklyn...
Rozpocząłem ostrożne podejście w stronę nasłuchów trzymając się na dystans. Wolałem unikać walki w konwoju. Po rozwaleniu pierwszego tankera ruszył w moją stronę V&W.
Posłałem go na morski piach. Kolejny tanker. Znowu misiałem posłać V&W na dno. Celowałem w ostatniego dedeka w konwoju. Czekałem na stosowną chwilę gdy nagle pojawił się napis: SERWER NIECZYNNY. Dlatego patrol nie liczy się do rankingu a szkoda bo nakosiłem...
Z luciakiem obaj napisaliście raport i muszę powiedzieć, że twój jest fajniejszy. Dlatego go zostawiam
Szkoda, że was rozłączyło.
Podejrzewam, że to jednak ten problem połączenia luciak-Kulipi (i Foxiu). Co prawda hostem był Kulipi, ale jednocześnie Basior stał u Luciaka. Więc zerwanie połączenia miedzy nimi wywala wszystkich graczy.
Ale już z Jackiem skonfigurowaliśmy mu Basiora i po przetestowaniu wiem, że działa, to może Jackowy Basior będzie skuteczniejszy.
I nie mam pojęcia dlaczego zawsze Luciak-Kupili się rozłączazją.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 10 Październik 2013, 10:54
To po co ja to pisałem Finek, ech...
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 10 Październik 2013, 10:56
Pisaliśmy jednocześnie Lutjens. To dlatego
Przepraszam ale nie wkleiłem tabel. Zmęczenie jednak dało we znaki. Już to naprawiam. Tabelki poniżej.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 10 Październik 2013, 16:50
Skoro to nie rankingowy to za wiele się nie będę rozpisywał, powiem tylko, że dość szybko poszedłem na dno, bo wszystkie rybki dziobowe poszły na pierwszego DD-eka (pierwsza z domyślną głębokością szła dość długo dlatego pomyślałem, że przeszła pod, puściłem drugą płyciej i na mapie zobaczyłem, że pierwsza odbita, wiedziałem, że druga się odbije więc puściłem trzecią trochę głębiej, jednak pomyślałem, że jeszcze trochę za płytko więc puściłem trzecią o 1,5 metra głębiej, po 5 sekundach trzecia weszła i kolejne 5 sekund później weszła 4 zupełnie niepotrzebnie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum