Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
ŁATKA TA JEST OBOWIĄZKOWA DLA KAŻDEGO GRACZA RANKINGU JESIEŃ 2013!
Chciałbym przeprosić wszystkich uczestników wczorajszego partolu za problem jaki wyniknął w jego trakcie. Konwój się nie pojawił. Dopłynęła do nas tylko druga grupa a w niej krążownik.
Finek szybko wykrył problem jeszcze w czasie patrolu za co mu dziękuję.
Problem wyniknął z mojej winy. Podczas testów misji wszystko działało jak należy jednak stwierdziłem, że zbyt szybko w misji robi się ciemno. Otwarłem notatnik i poprawiłem godziny wejść jednostek z 20:00 na 18:30. Niestety przeoczyłem jeden frachtowiec - ten frachtowiec był dowódcą konwoju dlatego konwój się nie pojawił. Potem byliśmy w strefie generowania grupy i gra odrzuciła propozycję misji na wygenerowanie grupy.
Przepraszam panowie ale praca przy tworzeniu tego pakietu była ciężka i czasochłonna. Przemęczenie dało we znaki. Nie puściłem tej misji na drugi test i to był mój wielki błąd, że uwierzyłem temu co wyszukał/zamienił/zapisał notepad.exe i popadając w rutynę puściłem tą misję dalej. Mea culpa
Starałem się tylko by misja nie była w egipskich ciemnościach co wyszło przy pierwszej próbie. Chciałem dobrze
Misja ta to:
POŻEGNANIE RYGI
Łatka poprawia błąd w misji
Należy wgrać ją do katalogu Data/MultiMissions i zastąpić wadliwe pliki misji
Pozdrawiam
latka do pakietu.zip OBOWIĄZKOWA ŁATKA NA RANKING JESIEŃ 2013!
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#2 Wysłany: 13 Październik 2013, 15:39
Mimo to i tak patrol był fajny Aż dziwne, że tyle wytrzymałem Szkoda tylko, że cie na Vento nie było. Mogę napisać raport z tego?? Bo fotki z tego patrolu i mojej akcji z perspektywy peryskopu warte są zobaczenia
sOnar [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 13 Październik 2013, 15:44
Nie. Nie piszemy z tego raportu. Wklej tylko screeny. Ja też to zrobię jak znajdę wolną chwilę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum