Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Przemek
#1 Wysłany: 3 Maj 2013, 16:02 Mod Operacja Monsun punkty reputacji
Witam chciałem się was zapytać czy w modzie operacja monsun ulepszenia okrętu podwodnego i torpedy kosztują 0 punktów reputacji da rade to jakoś zmienić żeby było jak dawniej w grze bez modów, że kosztują określoną ilość punktów reputacji?.
Swego czasu modyfikowałem pliki .cfg w notatniku do SH3 więc i w SH4 powinna też być możliwość. Nie pamiętam tylko nazwy czy przypadkiem to nie Basic.cfg. Swoją drogą OM jest świetnym modem ale razi wiele uchybień. Mimo sporych sukcesów pływając typem IX nie doczekałem się przesiadki choćby na IXB mimo że był już 43 rok...
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: SH 4
#3 Wysłany: 17 Październik 2013, 12:41 dot. Operacji Monsun
Trochę z innej beczki, czy istnieje mod do operacji monsun zwiększający uszkodzenia cargo i jednocześnie skracający czas zatopienia tych jednostek. Obecnie wystrzelenie aż 120 pocisków dopiero zatapia jednostkę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum