Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zaatakujemy ogromny konwój wykryty na zachód od Irlandii. Tłusty to cel ale uzbrojony i silnie chroniony. Zapewne Tomkom zależy na tej dostawie. Nie możemy na to pozwolić!
Do boju bracia!
ROZKAZY
Kierujcie się do centrum rowu na zachód od Irlandii celem zaatakowania silnie strzeżonego lotniskowca. Zachowajcie bezpieczną odległość! W razie niepowodzenia oddalić się, zanurzyć głęboko i poczekać na konwój idący z południa.
To co się działo nad moją głową przez ostatnie 40 min. to był koszmar, którego nie da się opisać
Ale przetrwałem i śrubuję cały czas swój wynik - 7 SURV z rzędu
tab1.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 167.02 KB
tab2.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 215.89 KB
płoną góry, płoną lasy...i tankery.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 79.53 KB
spojrzeć w prawy dolny róg ekranu.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 155.77 KB
pocieszający komentarz kolegi.jpg
Plik ściągnięto 29 raz(y) 129.63 KB
stan mojego U-Boota.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 224.5 KB
koniec 40 min. horroru Sonara - 7 SURV z rzędu.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 152.23 KB
6 dd-ków było nad moją głową.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 53.78 KB
mój wynik.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 188.24 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum