Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wysłano nas pod USA celem paraliżowania tutejszego ruchu morskiego. Plan nie wypalił. Mleczna krowa która nas doposażała na naszych oczach została zatopiona przez samolot. Coś jest nie tak. Schowaliśmy się głęboko pod wodę. Dookoła nasłuchy eskortowców. Siedzimy w gównie po uszy!
Specjalna dedykacja dla starych wilków morskich! Dajcie czadu!
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Bez problemu mijam eskortę i wysyłam 3 torpedy do OPL. Jedna nie wybuchła lub spudłowała, pozostałe 2 weszły w cel. Dziad jednak wykorzystał fakt, że konwój się zapętlił, pokazał rufę i uszedł. (1.jpg). Dodatkowo zamieszanie potęgowało wpadnięcie w konwój pancernika (2.jpg). Udało mi się uszkodzić Arrowa i zatopić Empire Celta. Potem dopadłem tego Arrowa i namierzyli mnie. (3.jpg). Zwiałem w głębinę i po 30 minutach wychodzę. Obok mnie T2 ucieka, w oddali widzę zbliżający się T2 oraz OPL. Liczyłem, że dobiję OPL, ale wpierw bliższy i łatwy strzał w T2... Wystrzeliłem 2 torpedy... (4.jpg) Płynie. Zostały 2 rybki... 3.... A tu T2 gwałtownie zwolnił... OPL skręca znów i z 4km widzę jego rufę. No to dobiję T2... Wtedy też idące do polowania (chyba na Luciaka) DD mnie wykrył. Szybkie odpalenie do T2 i czekam na zdjęcie.... A tu... PRZEDWCZESNA! zwiałem na głębinę... Uciekałem pewien czas i wtedy zdarzyła się tragedia... Dwa DD prawie wpadły na siebie i zatrzymały się mniej więcej dziobami w moją stronę... Chyba przez to pozostałe DD widziały moje uniki i dostałem bombę, co rozerwała rufę... I tak zatonąłem na parę minut przed końcem patrolu.
Ps.
Tabela 55.
EDIT
Czy tylko ja zamiast miniaturki pancernika widzę screenshota profilu kogoś? Ale zdjęcie otwiera się normalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum