Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 15 Luty 2014, 22:10 SH4 pod Windows 8, brak języka PL + problem z patch`em
Witam wszystkich,
naszła mnie ochota aby w końcu porządnie nauczyć się grać w SH4, postanowiłem więc odkurzyć pudełko z SH4.
Tym razem instalacja pod Windows 8 i niestety problemy:
1. Brak języka PL, na poprzednich systemach wszystko działało. Domyślam się, że nowy windows tworzy inną ścieżkę do paczki z językiem, np. folder LOCAL, LOCALROW, ROAMING czy coś w tym stylu... ale może ktoś z Was poradził sobie z tym problemem?
2. Nie mogę zainstalować wszystkich Patchy:
4.1.1 - OK, 4.1.2 - NIE, 4.1.3 - OK, 4.1.4 - NIE
próbowałem trybu zgodności ale nic to nie daje, niestety.
Może, ktoś już znalazł rozwiązanie?
Cenega odpisała, że gra nie ma wsparcia dla W8 i tyle.
Język polski wgrałem ściągając spolszczenie z internetu.
Nie wiem dlaczego podczas instalacji oryginału PL z płyty nie podmienia się folder DATA.
No ale powiedzmy, że jeden problem rozwiązany.
Sprawa z patchem 4.1.4 nadal nie rozwiązana...
Ostatnio zmieniony przez darknoid 16 Luty 2014, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum