Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#21 Wysłany: 17 Luty 2014, 19:00
Pełna tabelka.
SH3Img@16-2-2014_22.20.48_337.png
Plik ściągnięto 16 raz(y) 294.25 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#23 Wysłany: 17 Luty 2014, 19:08
W zasadzie to nie wiem, pierwszy raz tak się zdarza, że gdy ja piszę raport były statki nie zaliczone, po prostu nie wiedziałem, że ich się nie wpisuje. Tak na przyszłość sugeruję, że można by ten punkt dopisać do regulaminu, unikniemy podobnych sytuacji
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#24 Wysłany: 17 Luty 2014, 19:13
PL_kanaron napisał/a:
W zasadzie to nie wiem, pierwszy raz tak się zdarza, że gdy ja piszę raport były statki nie zaliczone, po prostu nie wiedziałem, że ich się nie wpisuje. Tak na przyszłość sugeruję, że można by ten punkt dopisać do regulaminu, unikniemy podobnych sytuacji
Taki zapis już istnieje:
punkt 25:
Regulamin napisał/a:
- Ilość zatopionych BRT jest rozstrzygana przez tabelkę, ewentualnie przez podział tonażu między poszczególnych graczy.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#26 Wysłany: 17 Luty 2014, 19:33
Cytat:
Po patrolu naciskasz K i w książce służby masz jednostki, które zatopiłeś i które zostały zaliczone.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 17 Luty 2014, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Metod jest wiele... Ja tylko jednej jestem pewny. No dobra, prawie pewny.
Statek ma ileś punktów wytrzymałości.
Trafiony jest i zostaje mu mało (można go zalogować), wtedy eksplodujące elementy trafiają go (ci co byli blisko wybuchającej jednostki wiedzą, jak to może zranić)... I ten element zabija jednostkę. Czyli niejako sama się zatopiła. Podobnie jak jednostka nawodna trafi ostatnia.
Do tego duży ping między połączeniem między host<->gracz....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum