Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#1 Wysłany: 9 Marzec 2014, 20:27 Model U-boota typu IX-c
Witam właśnie skończyłem budowę modelu U-boota typu IX-c w skali 1:50 z laminatu P/s, Model z otwieranym pokładem, celem wpakowania bebechów R/c, posiada opcjonalnie 2 rodzaje kiosków Turm II i Turm I.
Więcej fot i szczegółów tutaj:
http://www.modelarstwopod...-skali-150.html
W/w model jest na sprzedaż, cena z kompletem 2 kiosków (+ - ) 700 zł, Uwaga!!!! dla członków forum PS, posiadających PL_ rabat -50 zł
pozdrawiam Mariusz
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#4 Wysłany: 9 Marzec 2014, 21:40
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Fajny. Jakbym nie był spłukany, to bym się skusił.
Finek spoko mam formę, i zawsze będę mógł zrobić kadłub za rok, czy kiedy tam będzie Ci pasować, Ten kadłub jest gotowy, a kolejne to ok miesiąca pracy. Finek ponieważ pomagałeś mi wielokrotnie to będziesz miał u mnie dodatkowy upust.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum