Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 21 Maj 2006, 23:33 21.05 2006 g. 23.30
DD:
PL_Adamus8- Somers...zatopil jak zwykle Lisia
PL_Rapciu-Sprey-zatopil Hellboy'a, ale za mocno i sam poszedl na dno
PL_Marco-Benson...po raz kolejny tajne sluzby z U487(Helboy'a) zalatwily mu blankera
Suby:
PL_Bobik-Calvi...kurnia samolocik nadlecial
PL_Hellboy-U487...slaby kadlub
PL_Lisu-U512...no coz 5 raz Adamus byl szybszy
5 raz Lisiu.JPG
Plik ściągnięto 15 raz(y) 65.22 KB
_________________ Good Hunting!
Ostatnio zmieniony przez PL_Adamus8 22 Maj 2006, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin Pomógł: 6 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 250 Skąd: Andrespol/Łódź
#2 Wysłany: 21 Maj 2006, 23:45
Zrobiłem jeden błąd który zakończył się tym, że Rapciu przejechał po mnie niczym japoński kamikadze zatapiając mnie i siebie. Byłem na >200 m kiedy beztrosko nademną spadały migotliwe bombki, po chwili usłyszałem że w dosyć szybkim tempie zbliża się do mnie kolejna wesoła gromadka. Będąc przekonany że tym razem te brzydkie DD na górze wzięły poprawkę na moją głębokość zrobiłem blow balast chcąc wyskoczyć na 20 m niczym piłeczka pinpongowa i postraszyć te uparte DD rufową torpedką która właśnie zaczęła do mnie zachęcająco mrugać zielonym światełkiem. Niestety kompresja powietrza ku mojemu zdumieniu pokazała 0% choć myślałem że będzie conajmniej 20% Nim mój szok przeminął Rapciu przeciągnął mi po kręgosłupie....
Ostatnio zmieniony przez PL_HELLBOY 22 Maj 2006, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum