Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 30 Grudzień 2014, 01:47 U-Boot VII C/41
No panowie doszedł i stocznia idzie od godziny po patrolu,a oto zdjęcie jak to wygląda.
Jak ktoś znajdzie jakieś nie dociągnięcie proszę o info gdyż jest to mój pierwszy U-boot.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 30 Grudzień 2014, 16:17
Można się doczepić
Nie ma kiosku, nie ma kiosku, nie ma kiosku
oczywiście żart.
Olku, klej model dalej i nie zapomnij o malowaniu, które będzie najtrudniejsze.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#7 Wysłany: 30 Grudzień 2014, 16:46
Finku aparat w telefonie jest fajna rzecz ale w starych telefonach np sony ericson c902 tam był świetny aparat.
Czym mogę zastąpić farbę mosiądz na śruby gdyż nie mam takowej może być srebrna?
Jak co to jestem na vento
Ostatnio zmieniony przez PL_olek0849 30 Grudzień 2014, 17:08, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum