Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ps. Od razu zacznę od najbardziej typowego problemu (kiedyś o to poszło). Chodzi o to, że nie można pobrać? Rozwiązanie to zacząć pobieranie będąc zalogowanym.
zaraz... o których plikach mowa? Mnie się wszystkie ładnie pobierają... I przekierowanie do gamefrontu? Możesz dać link, gdzie są te pliki o których mówisz? Bo to nie brzmi jak nasz dział download, gdzie w razie braku pliku po prostu by błąd wyrzuciło.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#5 Wysłany: 20 Kwiecień 2015, 07:34
Mi wszystko pobiera. Na pewno pobierasz wszystkie części? Od 1 do 7 + exe?
Jeśli klikasz po kolei każdy plik i chcesz pobrać wszystko na raz to jest to niemożliwe. Forum ma ograniczenie transferu. Chyba max. 5 plików i 600Mb/s w danym czasie.
jest tam wspomniane, że było to wstawione w związku z nie działającym downloadem.
Teraz download na stronie jak najbardziej działa i wszystko jest w porządku! Ściągam.
Na usprawiedliwienie napiszę, że jest to w temacie "Dodatki, mody i modowanie" więc przeczytałem i przeszukałem wszystko tam! : )
Dziękuję za nakierowanie mnie oraz pomoc! Temat do zamknięcia, udanych łowów!
Imię: Paweł
#8 Wysłany: 20 Kwiecień 2015, 19:35
Tak, być może ten wątek w DOBRZE WIDOCZNYM miejscu i dziale "Dodatki, mody i modowanie" wprowadza troszkę niepewności dla osób rzadko odwiedzających fora internetowe lub słabo w nich nawigujące, ponieważ człowiek może pomyśleć "gwx 3.0 wstawione w 20XX roku pewnie już nikt nie gra i nieaktualne" : )
Warto dodać wiadomość lub dodać link do działku dl.
Jeszcze raz dziękuję Wam za pomoc, do usłyszenia!
Napisałem do admina (moderator u nas nie może edytować postu admina), aby zmienił to, bo masz rację. Ktoś wpadnie, chce pobrać, wzruszy ramionami i szkoda, aby nasz klan tak w błąd wprowadził.
Jesteśmy teraz mądrzejsi i możemy poprawić to, co jest złe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum